Fogyjunk együtt minimum 10 kilót! (beszélgetés)
Szia, hát úgy ahogy írtad :) diétamentesen.
Egy ideig ellenálltam, de aztán csak elcsábított a sok édesség. Most már arról sikerült leállnom. Én nem egészen tettem még magamévá a kódokat, de igyekszem este felé már csak zöldséget, husikat enni szénhidrátot nem.
Mindennek eljön az ideje :). Egyébként biztosan tudod, hogy a férfiak könnyebben tudnak fogyni, mert gyorsabb az anyagcseréjük.
Most már -8 kg-nál tartok, és bár ahogy írtam nekem nagy segítséget adott a fogyasztókezelés és az, hogy ott figyelemmel is kísérték a fogyásomat, de kijelenthetem, hogy semmiféle édesség irányába nem csábultam el, pedig több ízben is vettem szaloncukrot is és meg sem kóstoltam egy szemet sem. Pedig ilyenkorra általában már majd egy kilót megettem régebben. Szerencsére nem is kívánom már, ha nasizni akarok, akkor gyümölcsöt vagy magot eszem. Van tökmag és mandula mindig otthon, sőt dió és időnként kesudió is. A múltkoriban lányom hozott át egy este kókuszgombócot, isteni finom illata volt, de nem ettem belőle. A férjem eszegette, majd reggelre a 10 szemből maradt 2. Na, akkor az egyszer kivételt tettem és reggeli gyanánt megettem azt a két szemet. De akkor kihagytam a reggeli banánomat. De különben nem szenvedek, mert ha éhes vagyok eszem mindig.
Na most o is csinalja es sokkal szuperebb eredmenyei vannak, mar most ket het utan, mint nekem harom honap utan:D! Jo nem, mert en nagyobb sulybol indultam es tobbet fogytam, de neki azonnal beindult a fogyas en meg kinlodtam vele. Meg most is kinlodom vele:), az en sulyom csak a stagnalasbol van ki :). Lehet, hogy csak a turelmetlenseg, de engem uuugy bosszant.
Es persze nem vagyok egy kisangyal be-becsusznak ezek azok, de altalaban egy heten egyszer, tobbszor nem es nem is kereskedelmi mennyisegben. En meg olyan fogyozot nem lattam, aki nem csalt volna egy minit:).
Egyebkent meg orulok, hogy o is csinalja , igen azert igy sok szempontbol konnyebb. Csak azt sajnalom, hogy nem a ferjem, pedig en mar annyira szeretnem:).
Amarantot en is ettem, de mar nagyon-nagyon reg. Utana olvastam es nem is tudtam, hogy ennyire szuper. Meg lehet beszerzek iden egy keveset probakepp. A paleo szeru dietam kozben szuper egyszeru lett, mert a parom is neki kezdett onszantabol. Igy csak paleo alapanyagok vannak otthon, csak paleo fozes megy:). Vagyis valami nagyon hasonlo, mert neha ido hianyaban becsuszik egy kis csalas.
Az unnepek vagy a vendegseg mindig nehezebb es ilyenkor szerintem is lehet engedni a gyeplon, hisz mit ernek az unnepek, ha csak azon ragodik az ember, hogy ezt nem ehetem, ezt nem ehetem, ezt nem ehetem?? Nyugodtan lehet enni, de mertekkel. En is lassan kezdem a suti sutest es lesznek meg ekozben nehezebb napok:).
Magszi, sok sikert neked:)!
Skyfall szuper ugyes vagy, csak igy tovabb:)!!
Ilike 1984 te meg fogyasban vagy, vagy mar csak sulytartasban? Jarsz meg futni:)?
Igyál, csak ne alkoholt :)
Viccet félretéve, sok sikert Neked!
Igen, én is disznóparéjnak látom a neten, de nem tudom nagyon összehozni, hogy abból, hogy lesznek ezek a kis világos golyócskák. Ezt írja többek közt róla a viki, "Sokan a mai napig megpirítják az amaránt magokat pattogatott kukoricához hasonlóan és mézzel vagy melasszal keverik; ezt a keveréket alegría-nak nevezik (spanyolul „vidámságot” jelent).
Az amarántmag teljes értékű fehérjét és növényi rostokat tartalmaz, ásványi anyagokban gazdag (vas, magnézium, réz és mangán).
Nekem lankad a lelkesedesem, meg megtorpantak a kiloim is. Tul ragaszkodoak! De nem adom fel:)!
Nektek mi valt be narancska1995 es Skyfall?
Természetesen nem veszett el a lelkesedés ;)
Kitartást mindenkinek! ;) :*
Én egy hónapja fogyizok,minusz 5-6 kilónál tartok..nem állok mérlegre mert edzek is,és ha pár dekával több vagyok az elkeserít :)))