Fogyi - Egy jó kis csapatot keresek, akik elszántak (beszélgetés)
Sziasztok! Van még itt valaki?
Én is norbizom,olyan sajátos módon,de próbálok általában mindent betartani. Az elmúlt 2 hétben 3 kilót fogytam. 109,6 ról kezdtem most 107,6 vagyok. Karácsonyig szeretném elérni a 100-at
A cukormentes, az nem igazi bűnözés :)
Egyébként már visszaállt a rend. Most épp 15,5 kiló vagyok, vagyis lassan csak fogyogatok.
én is birom
tök jol vagyok
lányok mindenki feladta?
én ilyen jol még nem voltam tényleg igaz hogy fejben döl el a dolog
sziasztok
hétvégén etyeki kezeslábason voltunk
hát nem egy fogyokurás program
de mindent meg lehet oldani a barátnöméknél szülinap volt sütikkel és nem ettem
a norbinak nagyon igaza van hogy a cukor megemeli a vércukorszintet és ha leesik ujra ránk tör az éhség én régen 1 egész tábla csokit befaltam most meg semmi igaz eszek édességet de csak cukor menteset
tegnap volt munkahelyi meditativ aero tréning nagyon jo volt legyen szép napotok
Sziasztok!
Én is csatlakoznlk!
Nagyon kérkel adjatok valami jó tippet, amivel lehet tartósan fogyni.
170 cm vagyok, és 80 kg. Miután abbahagytam a szoptatást, rgadnak rám a kilók. - 20kg a cél.
Segítsetek, adjatok valami jó tippet, ami lehetőleg nem jár nagy főzőcskézéssel, mert a 8 hós kisfiam mellett nem győzném.
Köszi!
Mymike, mi a Te módszered?
Én is szeretnék fogyni, bár nem sokat.Egyenlőre még információgyűjtés szintjén állok.
sziasztok
én is jövök
kedden kezdtem norbizom
szombaton tornáztam
116.3 kg-ról indultam ma már 114.2 kg vagyok
Sziasztok!
Én is szívesen csatlakoznék, bár én már 2 hete fogyózok Norbi módszerével.Nekem ez a legbetarthatóbb. Az elmúlt két hétben 3 kg-tól szabadultam meg..
Sziasztok!
Én is szívesen csatlakoznék! 36 éves vagyok, 170 cm. Olyan 130 kilóról indultam. Egész nyáron fogyogattam, most olyan 122 vagyok. De szeretnék 100 alá kerülni, mert ez már nagyon sok.
A diétámban sok zöldség, saláta, főzelék, gyümölcs van, kevés kenyér, ilyesmi. De reggel muszáj kenyeret ennem, mert különben szédelgek :S
Köszi. :)
A 90 napossal indult, most az SBD-t csinálom, a kettő között volt egy kalóriaszámlálós, egészségesebb étrendű táplálkozási időszak.
Az SBD-nek sosincs vége :) Az utolsó 3.szakasza egy életre szól! :)
Még valamennyit illene fogyni, mert még mindig a túlsúlyos kategóriában vagyok, azon kívül szeretnék beleférni a 38-as cuccokba. És nem neccesen :) És mindegyik 38-asba :)
A kardióedzése zsírégető hatása kellő hatásfokú, ha előtte egy-két órával már nem eszel semmit. A folyadék ezzel szemben részt vesz a zsírlebontás folyamatában, vagyis ha egészségesen akarsz fogyni, INNOD KELL. Akár edzés közben is. Hosszabb edzés alatt még csak nem is ásványvizet.
Egyénként is igaz az, hogy bármilyen fizikai munka alatt fontos a folyadékpótlás, és a mozgás is fizikai munka. Ez különösen igaz akkor ha nyáron nagy melegben sportolsz.
Másrészt a mozgás alatt olyan ásványi anyagokat veszítünk, melyek a további teljesítőképességünket rontják. És ezek pótlására még csak nem is jó a sima víz.
Sziasztok!
Én is csatlakoznék, ha még lehet.
Egy kipróbált, napi fél kiló fogyást eredményező diétám van. Mozgás fontos!Napi minimum fél egy óra folyamatos mozgás, amig nem érezzük, hogy forrósodik a használt izomrész! Izzadjunk kicsit. A mozgás után nem szabad azonnal inni! Fél órát minimum várni kell!
Reggeli: 1 kispoharas,(danone) gyümölcsjoghurt, 3 ek. gyümölcsösmüzli.Fél szelet rozskenyér, éppen megkenve zsirszegény vajjal, rá egy szelet sovány sonka-párizsi vagy szeletelt virsli. Paradicsom amennyit szeretnél.(kávé 1dl sovány tejjel, vagy édesítőszeres tea!!!)Víz, 2dl!!!
TÍZÓRAI: fél kifli kettévágva, külön, rajta fél-fél szelet sonka vagy párizsi. alma, paradicsom amennyi tetszik. Víz!!!
EBÉD: 1 Kész üveges sárgahüvelyű bab fél levét leöntve. 1 kispoharas natur joghurt, 1 gerezd fokhagyma,izesíteni kedvünk szerint. Többszörre is elég! Ebbe kockára vágott(szeletelt, 20dkg.) sonka, vagy párizsi, vagy virsli. (helyettesíthető néha egy főtt vagy tükörtojással) Összekeverjük, és annyit eszünk (kenyér nélkül) amennyi jól esik. Minimum 2x-re elég legyen!Víz! 2-5dl!!
UZSONNA: A fél kifli másik fele, fél-fél szelet sonka vagy párizsi. Paradicsom, alma, ananász, kiwi. (ebből csak két fajtát egy étkezéshez!)Víz!
VACSORA: Az ebéd másik fele, tea cukor nélkül, édesítőszerrel, 2-3 dl.!!!
Többféle varriációm van, nem lehet megunni és finomakat is lehet enni, de ez a legjobb (gyorsabb) a fogyáshoz!
Felvágottak helyett lehet használni, párolt csirkemellet,Egy nap max délben fél, este fél.
Sajtot, zsírszegényet, Max napi 10 dkg-ot.
Hétvégén lehet kicsit bünözni, csirkehúsleves sok zöldséggel, max. 1 ek. tészta. Sültcsirkecomb-mell, max. egy comb ketté osztva, vagy fél mell.Hozzá csak párolt vagy főtt zöldség a levesből.
Vacsorára, ehetjük ugyan azt mint reggel! Mást nem.
KELLEMES, ÉS SIKERES FOGYÁST KÍVÁNOK!!!
További ajánlott fórumok:
- Május 16: Kezdjük a fogyit! Akik megszabadulnának pár kg-tól!
- Elszánt fogyizók klubja, akik nem adják fel 1 hónap után!
- Olyan fogyis társakat keresek, akik csak 4-5 kg-tól szeretnének megszabadulni
- Olyan fogyi társakat keresek akik tényleg el határozták, hogy le akarnak és le is fognak fogyni!!!
- Akik most szeretnének elkezdeni egy fogyiporos kúrát, mindenki ide!
- Tudnátok ajánlani egy olyan csapatot, akik át tudják alakítani az egész házat, beleértve a kertet is?