Fogyi bébiételekkel? (tudásbázis)
Na, majd szülés után én is kipróbálom. Kiváltom vele a vacsit például. Majd beszámolok, fogytam-e tőle, bár az igazat megvallva annyira megmosolyogtató a sok mai trendi diéta.
A legtutibb módszer szerint a kalóriaszámlálás, + heti háromszor minimum 1 óra torna, persze kardiómozgás formájában. Ennyi. Nem nagy titok, megmondták már az okosok, és lehet tőle fogyni. :)
Én is csináltam anno, de nem egész nap ettem, hanem a vacsit váltottam ki vele. Nekem lement pár kiló tőle.
Az a lényege, hogy csak egyet egyél meg, ne tömd tele magad.
AMúgy simán fogynál ha csak salit ennél vagy párolt zöldséget.
Ez olyan tudatalatti dolog, szinte ugyanazt etted mint egy felnőtt, csak pépesen, só és cukormentesen és kis adagban.
Amúgy a DM saját márkásai jók, bio, nincs benne adalék és nem is drága.
Mi is hozzátáplálunk ,de van a kecskemétiben van cukor.De drága mulatság lenne ,a hippben nincs de egy üveg 300ft..
Szerintem hülyeség az ilyen diéta mert toran nékül nem ér semmit.
Hallottam már róla...
merthogy nincs bennük hozzáadott cukor, meg ilyesmi, ezért vették már diétákba is.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek meg kell várni, hogy a baba betöltse 4. hónapot a bébiételek elkezdése elött?
- Csak kreatívan! Mit lehet kezdeni a bébiételes üvegekkel?
- 8 hós kisfiamnak a korának megfelelő bébiételeket szűrőn is átnyomkodom, mert öklendezik a daraboktól. Más is így van vele
- Miért vannak a bébiételekben olyan ételek, amiket még nem is ehet a baba?
- Tud valaki 4 hónapos kortól bébiételekhez ötletet, receptet?Amit nem bonyolult elkészíteni?
- Vannak a babádnak kedvenc bébiételei (készen vett, vagy saját készitésű)?