Fogyasztóvédelem, mosógép (beszélgetős fórum)
A blokkon, a 3 hónapos garancialevélelen kell, hogy legyen cím. Oda írj egy tértivevényes panaszlevelet, közöld a tényállást, kérd a javítását a gépnek.
Ezzel tudod majd igazolni, ha kell, hogy te értesítetted őket.
Konkrétan csak Messenger beszélgetés van mert telefonon se lehet elérni őket.
A számlán egy nő neve áll mint egyéni vállalkozó,de semmi más.
Azért mertünk tőlük venni gépet mert a családba másnak is van onnan és nem gondoltuk hogy majd így járunk.
És ha nem hajlandóak papírozni?
Mert papírt is kértem már egy hete és még mindig semmi.
Egyszer én is vettem egy olyan mosógépet, amit szépséghibás boltban árultak és persze, el is romlott.
Pénzt nem kaptam vissza, de elvitték és levásárolhattam.
Nekem ott is 1 év volt a garancia.
Úgy 12 éve pedig egy új samsungot, ami 1,5 év alatt legalább 5x elromlott, azaz 5x javították, így a samsungtól kértem vissza az árát, és vissza is kaptam.
Az idő múlása szerintem itt a kereskedő ügyfélszolgálatát "terheli". Ha neked van a bejelentésről papírod, akkor az már az ő saruk.
Szerintem menj be a kereskedésbe, ahol vetted és beszéld meg velük első körben.
Igen,csak már úgy gondolom hogy az időhúzásra megy a ,, játék".
Nem szeretném ha lejárna a garancia és se gépem se pénzem nem lenne.
Köszönöm a linkeket!
3 hónap garancia!?
Ez akkor használt?
Sziasztok!
Adott egy mosógép amire 3 hónap garancia van.Meg 1,5 van vissza belőle.1 hónapig működött tökéletesen a gép,2 hete csak írogatok a céggel,1 hete pedig várom hogy elvigyék szervizbe,ugyanis a szállítást is velem akarta kifizettetni,de annak már utána jártam hogy javítás esetén nem engem terhel ennek a költsége.
Attól tartok nem fogják elvinni a gépet,hétfőig kellene hogy megjöjjön a futár,de sehol semmi.
Szóval vissza szeretném kapni a pénzem,ilyen esetben hol írhatok a fogyasztóvédelemnek?
Vagy mi a módja hogy visszakapjam a pénzt?
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Rákos lett. Dohányzott vagy sok alkoholt fogyasztott?
- Csalántea fogyasztók ide...!
- Mik a tapasztalatok a Redox nevű fogyasztószerrel kapcsolatban?
- Mit ettél ma? - Írd ide, de csak ha diétásat fogyasztottál