Ne haragudjatok, ha butaságot kérdezek, de mi a gond a szacharinnal? Gyerekkoromban csak egy cukorbeteg ismerősünk volt, ő szacharinnal itta a kávéját. Az én szememben akkor ez nagyon különleges dolognak számított. Most olvasom, hogy még 1879-ben fedezték fel. Azóta arról is kiderült, hogy káros?
Most vagy én értelmezem rosszul, vagy nem tudom. Azt írod nem javasolja a tiétek a xilitet, de te a xilitet írod a végén. :o
Én azért hiszek az én dietetikusomnak, mert részben neki köszönhetem, h állapotos lettem. Ilyen szempontból akkor kétlem, hogy nem jót ajánlana. :) De mindenki annak hisz, akinek akar.:) Én is csak a tapasztalatom írom le:)
Anyukám cukorbeteg és azt állítja, az orvos engedélyezte neki a fruktóz fogyasztását. Egy rakás cikket olvastam arról, a fruktóz mennyire káros (emeli a koleszterin és triglicerid szintet, a máj elzsírosodásához vezet). Kinek van igaza?