Fogyás téma (beszélgetés)
😂😂😂Szerencsére nem rád hallgatok. Igen, jól gondolod, megtaláltam a segítőmet, nem is egyet. Ma elmentem szaunázni, remekül éreztem magam, es még ott is eszembe jutott néhány ember tanácsa, nagyon motiválólag hat rám.
Nem is vagyok éhes, es érzem az erőt magamban.
Szuper, akkor megtaláltad a segítődet. 🙃
De csak halkan súgom, hogy attól, hogy a tejfölt szereted, még nem tesz jót a testednek. Nem segíti a fogást, és gyulladásos folyamatokat indíthat be a szervezetedben.
És az se biztos, hogy este nem kéne enned. Ezek a tézisek is rég megdőltek. Meg az is, hogy naponta 4-5-ször kell enned.
Nem diétázik, mert éppen a nemrég született bébijét szoptatja.
Réka az egyik legjobb dietetikus, a ketón kívül sok mást is ért, tud. De ha szerinted nem jó példa, ne hallgasd. Itt sokkal jobb, és relevánsabb tanácsokat fogsz kapni 😉
Mivel kb. 17,00-17,30 között vacsorázok, és 23,00-ig nézem a tv-t, előfordult régebben, hogy még este 19,00 körül nekiültem a második vacsorának. Aztán az általam írt variációkkal sikerült a gyomromat leszoktatni erről. (Szerintem az is sokat jelent, hogy nem vagyok hajlandó olyan műsort nézni, amelyben főznek-esznek!!)
Igyál helyette egy pohár vizet, vagy főzzél kompótot cukor nélkül, és a hűtőből kivéve, pár kanállal... le lehet szoktatni a gyomrot az állandó követelőzésről, csak következetesen kell csinálni. És igenis figyelj oda, hogy az étkezések (reggeli-ebéd-vacsora) az egymást követő napokon ugyanabban az időpontban történjenek, mert a rendszeresség a rendre! szoktatás titka! Naponta minimum 3x, de jobb a napi 4-5 étkezés, de a tízórai, ill. a délutáni uzsonna csak egy szem gyümölcs, vagy pár szem dió, hasonlók. Megtanulja a szervezet, hogy nem kell állandóan éhségérzetet küldenie, a megszokott időben kapni fog valamit.
Nem győztél meg.Vagy nem voltál alapos,
mert akkor már rég tudnád hogy mi jó az IR -re,,és a zabálás helyreállítására.
Nincs több hozzátennivalóm.
Tegyük rendbe.
Mindig is elmondta a keto diéta pro,és kontra oldalát,ez most sincs másképp.
Ő "csak" kipróbálta ezt az étkezést,,nincs szüksége rá,hisz ki tudhatná jobban mint egy dietetikus hogy kell jól étkezni.
Nem mondtam én sem hogy ezt kell követni,csak azt hogy találsz az IR kapcsolatban hasznos tanácsokat.
Hogy teszed vagy sem az már a te dolgod.
Én pl.pont így kerültem ide a Hoxára,,a Keto diétás fórumban böngésztem aztán végig olvastam az egészet.
Szerencsémre akkor még nagyon pörgött a fórum,,sokat köszönhetek a lányoknak akikkel akkor összehozott a jósors.Igazi motiváció volt úgymond, akkor amikor már nem is számítottam rá.
Nem mondom hogy keto diétázz,,de az alapját mindenképp érdemes megfogadni a szénhidrátokat lecserélni, kivenni,minimumra csökkenteni,,mert ez okoz általában éhséget.
Nézz rá Pödör Novák Réka dietetikus videóira,,sok hasznos tanácsot kapsz:))