Fogyás két nap alatt (beszélgetés)
Jobbulast!
Es tarts otthon, munkahelyen ilyen izotonias sz.rokat, mert hasznosak. Egy monitor nezes kozben meg a szazmillio fokos konyhaban is ki lehet szaradni.
"Az elfelejtettem inni/mindjart kimegyek utantolteni" legtobb ellenszere. Vagy ha valaki visszamegy betegseg utan, de meg gyenge.
Isten latja lelkem, en tobbet itattam meg masokkal, mint en magam a sajat keszletrmbol. De a fajdslomcsillapito/fertotlenito keszletem is masok zabaltak fel :D
De ezek filletes cuccok.
Ehezes eseten a viz fel tudja gyorsitani a halal bealltat. Ha az egyed kivalasztasa beindul meg tobb sot vesszit a belso keringesbol.
De te nem ezen a szinten voltal :D Ahogy izzzadsz, pisilsz, az asvanyi anyagok mennek kifele.
Ezek az anyagok a taplalekban vannak. De ha nem viszed be, akkor elkezded hasznalni a tartalekot annak sorrendjeben, ahogy a szervezeted megiteli.
Ha epitettel homokvarat gyerekkorodban: le lehet ket vodor vizet ereszteni egy helyett ugyanazon a csatornan, de ha nem epited vissza, szet fog esni.
Ha egyszeri eset, csak vissza kell potolni a vizet, es minden jo lesz.
Ha a puffadas visszater, orvos kell.
A legkozelebbi kozertben is talalsz izotonias italt. A drogeriakban pezsgotabletta, por formaban. A patikaban is van kiszarad gyogyulasat segito por (ugyanaz pepitaban), sportboltba is mehetsz.
De egyik sem szukseges, ha vissza tudsz terni a rendszeres, kiegyensulyozott etkezesre. Legfeljebb egy nappal kesobb kapsz erore.
Nem a so, hanem a viz a fo ok, de so nelkul nincs, ami megkosse.
A "so" pedig nem konyhai, hanem biologiai ertelemben veve.
Igen, kiszaradva faradt, dezorientalt es ingerlekeny az ember.
Meg ha nem vagy idiota, akkor (gondolom) hanytal/fostal egy napig, es hogy helyre alljon a beled, azert ertel kefift masnap.
Par nap alatt meg ugyanugy visszaall minden.
Ahogy írták is előttem, nem fogytál, csak kiürült a szervezetedből sok minden, ami egyébként is előbb-utóbb ürült volna.
Most arra vigyázz, hogy hirtelen nehogy túledd magad, csak mértékkel egyél a mai napon, és majd holnap egy kicsit többet... akkor nem terheled meg az üres gyomrot a hirtelen bepótolt kajával. :))
Zsírszövetet nem vesztettél, ebben biztos lehetsz. Kézzel megfogható, ott van az.
Többek között ezért sem a mérleg mérvadó, hanem centi és összkép. Lehetsz akár 60 kilósan trotty és 70 kilósan formás.
További ajánlott fórumok:
- Holnaptól fogyás indul, cél: 2 hónap alatt - 10 kiló. Csatlakozik valaki?
- Szerintetek 8 hó alatt 30kiló fogyás reális?
- Mely ételeket jobb kerülni a terhesség alatt, illetve mik azok, amik fogyaszthatóak?
- Terhesség alatt szabad édesítőszert fogyasztani?
- Milyen ételeket ne fogyasszunk a terhesség alatt?
- Aki diétázik, mit és mennyit fogyaszt, ill. mit von meg magától ez idő alatt?