Fogtechnikusnak tanulnék, segítség!!! (tudásbázis)
:) Nem baj, minden szakmának megvan a maga hátulütője...:)
Most is fogtechnikusként dolgoztok?
Figyelj....a sulihoz altalaban tartozik labor, klinika...ahol a gyakorlatok mennek vegbe....nem keves kollegam belopozott a tanarok szivebe(en is..:-))...) es delutanonkent, suli utan...ugymond latogattam oket..kozbe kozbe besegitettem.
Ez nem lehetseges?
Hat ez erdekes...vidd be a szuleidet...mint egy kis taknyos aki rossz fat tett a tuzre:-)))
Fogalmam sincs miert ennyire onzoek.....erthetetlen szamomra...habar ha jol belegondolok akkor nekem egyszer a fejemhez vagtak, hogy "Miert tanitson meg barmire is amikor en fiatal vagyok, nagyobb energiaval, tobb idovel, nagyobb buzgosaggal rendelkezem..aztan kitanulom a szakmat ot meg nyugdijba kuldom"..Nahh..errol ennyit.
Szia...
Hat megsugom neked, hogy az "oreg rokak" nem szivesen segitenek az ujaknak..ez a sajat tapasztalatom.Ne kerdezd miert.....amugy en erdelyi vagyok..lehet feletek ez nem divat...de amit mondhatok, hogy 3 ev tanulas utan en is sok laborba "kerezkedtem" be...es nem mondhatnam, hogy szivesen fogadtak....sot.Aztan par honap elteltevel belejottem a dolgokba....megtanultam azt amit az egyetemen nem...vagy eppen nem tanitottak es munkat kerestem/kaptam.
Sok sikert kivanok neked...habar segiteni nem tudtam...de hatha a tapasztalat jelent valamit.
Szia!
Én mint fogtechnikus,sajna nem tudom mennyit kérnek el de szerintem a te helyedben be mennék személyesen egy-két laborba és érdeklődnék,szerintem a kollegák minden kérdésedre szívesen válaszolnak majd de az tény manapság nem két ft.Én 99-ben végeztem akkor még nem is kértemk manit
További ajánlott fórumok:
- 2 hónapja rakta fel a fogtechnikus a koronát, most megfájdult alatta. Hova tudok menni? A fogorvoshoz nem mehetek vissza
- Miskolcon fogtechnikust keresek
- Nagykanizsan keresek jo fogtechnikust.
- Fogsort fogorvossal vagy inkább fogtechnikussal érdemesebb készíttetni?
- Hol lehet Budapesten fogtechnikusnak tanulni?
- Tudtok javasolni Budapesten jó fogorvost, aki profi fogtechnikussal dolgozik?