Tudtok javasolni Budapesten jó fogorvost, aki profi fogtechnikussal dolgozik? (beszélgetés)
Igen, tudom, hogy ez nehéz ügy.
Azért is nehéz ügy, mert te a fogdokihoz jársz, vele találkozol, de ugyanilyen fontos a háttérben dolgozó, leggyakrabban nem is nevesített fogtechnikus is. Itt kettejük együttműködése hozza csak a jó eredményt.
A másik probléma egy ilyen tanács kérésekor, hogy legalább 5 év az az idő, ami után elmondható, hogy a korona jól sikerült. Nekem az első több, mint tíz évig kiválóan helytállt, és csak esztétikai okokból cseréltem le. Az előzőt ugyanaz az orvos készítette, igaz, most már elmúlt 70, és én ebben látom a problémát.
Az új koronáról pár hónap alatt kiderült, hogy rossz.
Te visszamennél még egy körre?
Sajnos ez nem egy autó, amivel valamelyik nap visszaugrok, hogy húzzák meg jobban a csavart.
Nincs annyi fogam, hogy végigteszteljem az orvosokat :-)
Ezért gondoltam javaslatot kérni.
Sziasztok!
Tudtok javasolni Budapesten olyan fogorvost, aki stabilan ugyanazzal a profi fogtechnikussal dolgozik, aki által készített korona hosszú éveken keresztül tökéletes?
Saját tapasztalatból javasoltnak örülnék a legjobban.
Nagyon fontos lenne! A legutóbbival csúnyán megjártam. Hiába garanciális, ugyanoda nincs bizalmam visszamenni.
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Ajánljatok jó, kedves és (viszonylag) olcsó FOGORVOST Budapesten (esetleg Miskolcon vagy Győrben), légyszi!
- Szombat este találok valahol normális fogorvost, aki nem horror összegért töm fogat, Budapesten?
- Ismeri valaki dr. Takács László fogorvost Budapesten?
- Tudtok ajánlani Budapesten jó, fájdalommentes fogászatot, fogorvost?
- Gyermekfogorvost keresek Budapesten
- Tud valaki jó gyerek fogorvost Budapesten?