Fogorvos terhesség alatt (beszélgetés)
Ketszer tomtek a gyokerkezelt fogam mindketszer begyulladt azota nem fsj hogy nincsen benne tomes mar 2 honapja
Nem maganba megyek, a fogorvosom annyira megakarta menteni de csak szenvedek vele :(
Ezt honnan tudnánk mi megmondani? Államiba, vagy magánba mész? A magánba, ha le van beszélve mindkettőt megcsinálják értelemszerűen, az államiba nem hiszem, kivéve ha meg van beszélve...
Sok helyen bejelentkezés után csak felmérik, és kapsz egy másik időpontot, amikor megcsinálják.
Én egy gyökérkezelt fogat biztos nem hagynék még 5 napig csak úgy tömés nélkül...
Én ezt a fogorvossal beszélném meg!
Ha egyáltalán csinál bármit is, akkor én gyökérkezeltetném, mert hamar le fog törni így és egy foggal kevesebb lesz.
Sziasztok. Jelenleg 16 hetes terhes vagyok, és most megyek fogorvoshoz két nap múlva.kérdésem az lenne,hogy van egy lyukas fogam illetve egy gyökérkezelt fogam, amivel sajnos befurodtem, mert miután betömték begyulladt, így az ügyeleten kivették a tömést, azóta nem.fáj, viszont ennek már 3 hónapja, ugyanis volt időpontom, csak lebetegedtünk, utána pedig terhes lettem és mostanra kaptam
Kérdésem,hogy megcsináljál vajon egyszerre mind2-őt? Nem lehet kérni, hogy szülés után csinálják a gyökérkezelt fogam?
Nem szeretném, hogy újra az legyen mint amikor a tömés miatt begyulladt, mert akkor is dalacin kellett
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Tapasztalatok a terhesség alatt, a 2. trimesztertől
- Dohányzás terhesség alatt
- Szerinted mit illik adni egy fogorvosnak hálám kifejezéseképpen? (A terhesség tönkretette a fogaimat és elég sokat megyek fogdokihoz...)
- Mennyiért csinálja SZTK-s fogorvos a fogpótlást terhesség alatt?
- Fogorvos terhesség alatt?