Fogorvos terhesség alatt? (tudásbázis kérdés)
A fogorvos helyi erzestelenitot hasznal.
De amugy ha ez tudna a beagyadodast befolyasolni, inkabb varnal amig megfogan, kihordod, szoptatod, es addig kirohad a fel szad? Ha korona kell, nem kicsi a hiany. Nekem elozo heten potoltak csappal, ami volt mar korabban is, es azt mondta a fogorvosom elotte, ha megint kitotik, jon a korona (szerencsere megsem).
Es tudom, ez a fogorvosi szakvelemeny meg terhesen is, mehetsz, amit miert nem a fogasztol kerdezel? O fog kezelni, pontosan megmondhatna az erzestelnitot mit fog hasznalni.
Nekem olyan felszini toresek voltak, hogy elkezdtuk erzestelenites nelkul (a metszofagba a forma miatt kellett csap), es mivel a rotgetn sem mutatja az idegeket, es altalaban melyebben vannak, kelett egy minimalis ido, hogy erezzem a szukseget.
Ha meg "kisteso" nem hallottal rola, hogy az nem megy pikk-pakk? Osszedol a vilag, ha a harmadik idopont utan hagyod el a gogyot/dobjatok el az ovszert/ szedeted le a spiralt?
Meg megy dolog: mert en redszresen leharapom, lezsiszolom a fogam almomban. Baleset vagy rossz alvo vagy? Ha azutobbi csinaltass egy fogsint, mert baromira megeri.
Es sok sikert a kovetkazo babahoz! remelem, nem olyam lesz, mint azegyik kollegamnak, aki atment lakodalmas kutyaba.
Érzéstelenítő nem veszélyes ilyenkor, legalábbis a fogorvosom szerint. Ezt direkt megkérdeztem, mert fogok várandósságom alatt is fogorvoshoz járni. Nekem gyakran kilyukad a fogam sajnos.
Másrészt biztos, hogy első, hogy rendbe tegyék a fogaidat. Most azért könnyebb lesz elviselni, mint esetleg babásan, amikor az ember amúgy is fáradt és érzékeny lehet.
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Tapasztalatok a terhesség alatt, a 2. trimesztertől
- Dohányzás terhesség alatt
- Szerinted mit illik adni egy fogorvosnak hálám kifejezéseképpen? (A terhesség tönkretette a fogaimat és elég sokat megyek fogdokihoz...)
- Mennyiért csinálja SZTK-s fogorvos a fogpótlást terhesség alatt?
- Fogorvos terhesség alatt