Fogkövet távolítottak el a fogamról, és most fájdalmat érzek, mit tehetek? (tudásbázis)
Szia!
Nekem is szedték már le így,jobban mondva mintha kaparta volna,utána pár napig volt csak olyan "durva,csiszolatlan",de a fogam nem fájt,nem vérzett.Ha így marad,szerintem menj orvoshoz!
Corsodil,
Patikákban kapható.
nekem is szedték le, és olyan furó szerü valamivel, de nem volt utána gond és akkor se fájt egyáltalán.
Mi lehet akkor nálad a probléma? talán megsérült a fogad...
Tegnap elmentem a körzeti fogorvosomhoz. Rendszeresen járok ellenőriztetni hogy rendben van-e minden. Kb fél évente évente.
Sajnos öreg a doki már kb 70 év körüli. Tegnap mondta hogy minden rendben de van fogkövem. Nem mondta el hogy szedi le semmit neki esett a fogamnak eslő 3-4 fogamnál belül. Fúró szerű valami csiszolóval. Fájt vérzett. Most is fáj. Félek hogy baja lett a fogamnak. Érdes és attól tartok hogy sérült a fogzománcom. Vagy tán nem is volt fogkövem? Utána néztem és sehol sem olvastam hogy olyan furó szerű csiszolóval szedik le a fogkövet.
További ajánlott fórumok:
- Sarokcsont kinövés!!Van valakinek ezzel kapcsolatosan tanácsa?Műtét, vagy elviselni a fájdalmat ...
- Mihez hasonlítanád a szülési fájdalmat/makat?
- Egyszer már volt vesekövem, és most feszítő, nyomó fájdalmat érzek a derekamnál. Lehet, hogy újra kő lesz?
- Miért érzünk fájdalmat, ha szerelmesek vagyunk?
- Mivel vagy hogyan lehet enyhíteni a fogzással járó fájdalmat?
- Mivel lehet enyhíteni a darázscsípés okozta fájdalmat?