Foghúzás (beszélgetés)
akkor nem vagyok egyedül:) engem szabályosan kinevetett a doki....."így félni,anyuka,vegyen példát a kislányáról"..hihihihi.
na , a lányom meg olyan bátor:) be akart ülni helyettem a székbe
jaj ! köszi! most már egy picit múlik a para:)
köszi,köszi,köszi
az nem jó ha érzékeny.
valószínűleg azért kellene gyökér kezelni. Szerintem kérdezz meg más dokit is. Attól hogy a 7esed ki kell húzni, nem biztos hogy a 8as bemegy a helyére. Na nem tudom. Nem okoskodom.:)
Sziasztok!
nekem mér 3at is húztak...
1-et mert hagytam elromlani még úgy 4 évvel ezelőtt,
2-őt meg 2 évvel ezelőtt a fogszabályzó miatt.
Nem kellemes, utána fáj is kicsit, de ez attól is függ hogy rossz fog e vagy ép (épet kezelés miatt szoktak húzni ha nagyon muszáj) Nekem mikor a gyulladt fogam húzták az nagyon fájt:(
Amúgy magát a húzást nem érzed. Annyira elzsibbasztják.
Vagy bölcsesség fogat húznak?
Nekem azt véstek egyet de az egy kicsit se fájt. Kellemeset csalódtam:)
nem hiszem nekem 3 gyökerű volt,
ide-oda megtekeri kicsit, de komolyan semmit sem fogsz érezni, a lényeg bizz a dokiba, és ha jól dolgozik, akkor nincs gond,
egyszerűen, úgy lezsibaszt, hogy semmit sem érzel és hipp-hopp kint is van:))))
hidd el
amikor utoljára húztak, meg sem éreztem :)
Már az injekció helyét is befújta a doki Lidocain sprayvel.
Ja, és nekem gyökeret húzott, amikor mondta, hogy öblíthetek, csak pislogtam, hogy ennyiiiiii volt??? :)
Mondjuk más, ha be van gyulladva, és azért kell húzni.
Nekem az injekció helye sem fájt (pedig körbeszurizta rendesen).
Úgyhogy ne féléj (tudom, könnyű mondani/írni), ha a dokid jó, meg sem érzed az egészet.
szia!
nekem volt egy nagyon durva foghúzásom,
duplájára nőt az arcom 3 inyekciót kaptam, +háromnegyed órát kellett várnom a röntgenre, és utánna kihúzta,
nem fájt nekem.
igaz buci volt a fejem, de komolyan mondom NEM fájt.
Olyan hamar kikapta szinte egy perc alatt ezzel én is egyetértek, nem cicáznak vele.
Nem aggódj, hamar meglesz vele.
kitartást.
Én is nagyon féltem az elsőtől. Sima ügy. Injekció, zsibbadás, húzás. Még 1 perc sincs és kész, és semmit nem érzel. Érdekes, az injekció helye szerintem utána sokkal jobban fáj:)
Amúgy amit leírtam, akkor él, ha normális a fog. Úgy értem, ha nincs letörve, és nem csak a gyökered van benne. Az kicsit gázosabb. Nekem már ilyen is volt három.
További ajánlott fórumok:
- Már több mint egy éve halogatom a foghúzásomat!
- Közvetlen foghúzás napján mit lehet enni? Meg utána?
- Van itt olyan akinek foghúzás után begyulladt elfertőződött a seb? Voltam már kipucoltatni de azóta is fáj. Tapasztalatok?
- Hogyan lehet hajat mosni foghúzás után?
- Hónapokkal a foghúzás után miért lehet ínyfájdalom és duzzanat?
- Kórházban szájsebészeten végeznek altatásban foghúzást?