Fogfájás jelzi a közelgő menstruációmat:(, valaki tapasztalta már ezt? (beszélgetés)
Én is így jártam... mensi előtt 2 fogam, de már legalább fél éve. Most valahogy nem akar szűnni, közel 2 hete minden nap rájön a fájás és kihat a fülemre, szememre, fejemre még a torkomhoz is. Na akkor már gyógyszerhez nyúlok. Tegnap elmentem a fogdokimhoz, röntgen nem mutatott ki semmit. Az tény, hogy nagyon érzékeny, gyökérkezelést javasolt, de a csatornák össze-vissza futnak, nem biztos hogy sikerül... így hát eljöttem, de már reggel úgy keltem hogy fáj az egész oldalam, aztán megenyhült. Ez még sem normális, főleg hogy a mensi után vagyok. Tünde, végül mi lett nálad?
Aki tud véleményezni, nagyon várom, mert ez már nekem is magas :)
Ó, te jó ég, ezt nem mondod komolyan! Ez az orvos jobb ha visszaadja a diplomáját! Ez rémes! És nem lett semmi baja a babádnak?
A mikró és a röntgen sugárzása egészen más jellegű, teljesen máshogy hat a szervezetre! Egyrészt a mikró előtt nem feltétlenül ér sugárzás, ez típustól és árnyékolástól is függ, másodszor pedig sokkal alacsonyabb energiájú! A mellkasröntgen nagyenergiájú ionizáló sugárzás, ami bizonyítottan(ellentétben a mikrohullámokkal) káros az emberi szövetekre, különösen a fejlődő szervezetre, osztódó sejtekre! Persze a röntgensugár intenzitásától is függ, de a barátnőm amiatt veszítette el a babáját, mert még nem tudta, hogy terhes, röntgenlaborban dolgozott és kiderült, hogy korai szakaszban olyan károsodás érte a magzatot, hogy el kellett vetetni. :-(
És egy orvos ilyet mond,áááá...bocs, de ez most kiakasztott!
Nálam is az volt a megoldás,hogy megszabadítottak tőle.Annyira bedurrant már jó néhány nappal előtte,hogy nem tudtam aludni.
Szerintem sajnos nincs más megoldás.
de ez biztos?máskor nem fáj? ez elég érdekes,ilyet még nem hallottam,persze attól még lehet
fogorvosnál voltál?
soha ilyenről még nem hallottam...
:( sz@r lehet!
További ajánlott fórumok:
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- Ismertek valamilyen praktikát a menstruáció előrébb hozására?
- Az első menstruáció "tragédiája"...
- Te hogy viseled a menstruációs napokat?