Nem lesz gond, ha az ideiglenes hídtagot Corega ragasztóval rögzítem a fogaimra? (tudásbázis)
3. Hajna34 (válaszként erre: 2. - 312b9aa1b9)
2019. márc. 22. 10:04
Szia!
Azta! Én nem merem kivenni. Iszonyat érzékeny a lecsiszolt fogam. :( Ez az "élmény" mikor volt neked?
2. 312b9aa1b9
2019. márc. 21. 21:46
Nem lesz baja. De én pl nem tudtam használni mert gusztustalan az íze és az állaga. Kimosni meg egy kínszenvedés volt ezért fogmosáskor, evés-iváskor, alváskor kiszedtem a pótlást.
1. Hajna34
2019. márc. 21. 21:29
Készül a végleges koronám, de módosítani kellett a lecsiszolt fogaimon a végleges koronához, így viszont az ideiglenes már nem passzol. 2 hetet kellene kibírnom, de pl. fogmosáskor öblítéskor kiesik a hídtag (Egyébként 4 fogra van ráhúzva, így egy hiányzó fogat pótolunk így vele).
Fogászaton a Correga ragasztót ajánlották, arról viszont csak olyan leírást találtam amiben fogínyre ragasztják a protézist. Nem találtam sehol olyan utalást, ahol fogcsonkra rögzítenének corregával hídtagot.
Nem lesz baja a fogaimnak tőle?
További ajánlott fórumok:
- Vegák, ideiglenesen „húst elhagyók”: fogytatok a hús étrendből történő kiiktatása után? Volt valami áldásos hatása?
- Az albérlőt ha ideiglenesen bejelentem, abból nekem adódik valami hátrányom?
- Eltört a csuklóm, ideiglenes gipszem van, és pénteken cserélik. Gondolkodom azon, hogy műanyagot kérjek-e? Melyik jobb?
- Albérletbe ideiglenes lakcímen bejelentkezni
- Lehet kérvényezni ideiglenesen a láthatási jogot, ha a szülők még nem váltak el, de az anya feltételekhez köti a gyerekek láthatását?
- Angliából Magyarországra babával, ideiglenes útlevéllel?