Fogamzasgatló szedésekor van peteérés? (tudásbázis)
Az előző fórumodban is javasoltam, hogy beszélj a pároddal!
Gáz azért, hogy te babát akarsz, ő meg nyilván nem, szeded a gyógyszert, mert azért azt nem mered bevállalni, hogy bevalld majd, nem szedted. És reménykedsz, hogy teherbeesel fogamzásgátló, és a "párom nem élvezett belém" mellett.
Szerintem normális.
Ha meg mégsem, akkor szakembert kérdezz.
Nem szívesen mondom ezt, de a meg repedés" az egy szó.
Tüsző ide, tüsző oda, nem vagy terhes.
fogamzásgátló szedése = nem akarok babát.
Ne kombinálgass, nem fogsz teherbe esni és kész.
Jangee fogamzásgátlót szedek 2 hónapja. Az első honapban közti vérzésem s barnazasom is volt. Doki szerint várjuk meg az első 3 hónapot s ha lesznek ilyenek meg akkor váltanom kell.
A ciklusom 13.napjan azaz február 20an ultrahangon s ott több 5mmnel kisebb valamint egy db 23 mm tűszot találtak a petefeszkemben.
A fogamzásgátló kombinált fogamzásgátló tehát peteeres és a beagyazodast is gátolja.
De akkor a tűszok miert vannak ott?
Ma megint kicsit barnazok s egy kis nyálkás vér is volt a wc papíron. Mik ezek? Melleim nőttek. Folyamatosan ennek.
Egyuttlet február 21en és 27en volt de a párom nem élvezett belém.
További ajánlott fórumok:
- Létezik, hogy fogamzásgátló alatt éreztem a peteérést?
- Abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Mennyi idő után "indul be" ismét a peteérés?
- Mennyi időnként tartsunk szünetet a fogamzásgátló tabletta szedésekor!?
- Lyndinette 20 fogamzásgátló szedésekor tapasztalt e valaki beszédzavart vagy zsibbadást?
- Mystral fogamzásgátló szedésekor ezek normális mellékhatások?
- Nem tartottam szünetet fogamzásgátló szedésekor és most megjött. Járt már így közületek valaki?