Mystral fogamzásgátló szedésekor ezek normális mellékhatások? (tudásbázis kérdés)
Amit még nem írtam le... zabálok, mint az állat, magában eszem a jégsalátát, rosszul vagyok a töltött paprikától, hagymát már egyáltalán nem tudok enni... hétvégén szex közben úgy fájt a hasam, mintha meg akarna jönni, de csak 2 percig tartott. Melleim hatalmasak, szúrnak, feszülnek, fájnak, hasam puffadt, egész nap tudnék aludni... ma veszem be a második levél utolsó szem gyógyszerét.. elvileg szerdán vagy csütörtökön meg kell jönnie.
Hiába kértem segítséget gyakorikérések.hu-n, és webes orvostól is... nem jutottam előrébb. Volt akinek hasonlóképpen reagált a szervezete, de mégsem pont így. Normális ez fogamzásgátló mellett?
igen tuti bekavart ez a gyógyszer.
nekem anno valami újat írtak fel, és zsibbadt a bal lábam tőle....ki is dobtam:P
21. :)
Még soha nem volt olyan az életemben, hogy nem jött meg. :)
Amőba koromban szedtem fogamzásgátlót, utána vagy 8 évig nem... és akkor mindig megjött. Érdekes ez az egész. :)
ez 21 vagy 28 szemes...?
hát a 7 napban meg kellett volna jönnie, de hátha csak most kezd hozzászokni a szervezeted. és most a 2, levélnél lehet meg fog jönni.
Sziasztok!
Segítsetek légyszi. Már a második levéllel szedem a Mystral fogamzásgátlót. Az első után nem jött meg a mensim. Volt egy pár csepp barna folyásom, de még egy tisztasági betétet sem töltött ki. Utána eltelt a 7 nap, és én elkezdtem a második levéllel szedni. Még van belőle 5 szem, de már 4 napja kegyetlenül fájnak a melleim és nagyon megnőttek, ráadásul néha a hasam is fura. Szurkálgat, mintha izomláz is lenne benne.
Volt már valakinél hasonló mellékhatása?
További ajánlott fórumok:
- Valaki tud valamit a Rezia nevű fogamzásgátló tablettáról? Elsősorban a mellékhatásaira lennék kíváncsi, és hogy megbízható-e?
- Lehetnek ilyen mellékhatásai egy fogamzásgátlónak?
- Mennyi időnként tartsunk szünetet a fogamzásgátló tabletta szedésekor!?
- Lyndinette 20 fogamzásgátló szedésekor tapasztalt e valaki beszédzavart vagy zsibbadást?
- Milyen hamar jelentkezhetnek mellekhatasok, fogamzasgatlo szedese utan?
- Nem tartottam szünetet fogamzásgátló szedésekor és most megjött. Járt már így közületek valaki?