Fodrász tanfolyam (beszélgetés)
Sziasztok ! Debrecenben tudnátok ajánlani tanfolyamot? Keresgettem már, de szerintem az 500ezer Ft fölötti képzési ár egy kicsit elszállt..
Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Szia ecetke!
Kérlek segíts nekem, információhiányban szenvedek :)
Jelenleg munkanélküli vagyok és örülnék ha államilag támogatott fodrász képzésre/iskolába/okjre be tudnék jutni. Ennek mi a menete? Hogyan fogjak hozzá? Nem vagyok így novemberben lekésve még semmiről? 28 éves vagyok és ez lenne az első képzésem. HELP! :)
Sziasztok!
Szeptemberben megyek a Clips Art fodrász suliba.
Járt már oda valaki? Fontos lenne, sehol sem találok roluk se jot, se rosszat... Az első honapban csak egyszer egy héten kell bejárni a többiben pedig kétszer.. Elképzelni sem tudom, hogy lehet kitanulni egy szakmát heti egy-két alkalommal mindössze 12honap alatt!? További szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Ha valaki nézi még ezt a topikot, tud ajánléani hajhosszabbítós taqnfolyamot jót? Olyat, ahol valóban megtanítanak minőségi munkára és segítenek abban, hol érdemes beszerezni az eszközöket, meg a póthajat.Köszi
Én tavaly vizsgáztam. Nagyon szeretem, de közel sem tudok annyit dolgozni, amennyit szeretnék. Mostanában mindenki ott spórol, ahol tud, és a szépségipar az a terület, amit tudnak nélkülözni az emberek - vagy legalábbis otthon kísérletezgetnek.
Még jó, hogy a férjem a családfenntartó, mert az én keresetemből éhenhalnánk. Ne érts félre, nem panasz, mert azt csinálhatom, amit imádok, de ez manapság nem az a szakma, amiből jól meg lehet élni. (biztos vannak kivételek, nem mindegy, hol laksz)
hali :)
fodrasztaon gondolkozok, van valaki meg igy ezzel? most nezgetem a tanfolyamokat
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
2010.március 7.Miskolc: Kézműves Kupa
feles?:D ki fogom próbálni. minden jól megy, tényleg, kivéve a borotválás. nem kaszabolok, csak egyszerűen nem tudom jól megfeszíteni, és a modellem arcszőrzete összevissza nő, szóval el kell térnem a hagyományos borotvafogásoktól. de igazából már szinte mind stabilan megy, a kettessel gyűlik meg a bajom, mert egyszerűen félek, hogy nem jó szögben tartom, és bevágom. egyébként ma pezsgőztünk a tanműhelyben, mert az oktatómnak szülinapja volt, megleptük. :)))) éshát nagyon jó munkát végeztem így :D na nem borotválás, az ma nem volt.
hajaj, uj lakás? :D az mindig jó buli, főleg mikor fél év mulva sem találod a cuccaidat :D de azért kitartás!
hali!
A kiállításon a szíved fájdítottad volna ha ez vigasztal,annyi mindent vásárolna az ember.
Én beköltöztem az ÚJ lakásomba és nincs netem ezért vagyok ritkán.Még ezután nézek valami munka után.De optimista vagyok :)
Kitartást a marcellhoz :)))a borotváláshoz meg egy feles és remegés nélkül menni fog :))))
Jó tanulást!!!!
szia! nem voltama kiállításon, mert végül nem voltam itthon, de mondták, hogy ez főleg kozmetikusoknak szólt, ez kicsit könnyített a lelkemen.
közben beindult a suli :) nagyon imádom, vadul marcellozunk meg berakunk meg borotválunk meeeg stuccolunk :D nagyon szeretem, a bejárást is megszoktam. az osztálytársak jók, imádom őket :)
naés veled mizu? sokszor felnéztem ide, csak nagy volt a csend, gondoltam teis bennevagy nagyon.
Sziasztok, én most, decemberben fogok végezni a Vofa Kft. sulijában, felnőttképzés.
Nagyon szívesen mesélek a suliról, de mivel nem nagyon szoktam fórumokon olvasgatni mostanában, inkább az e-mail címemre írjatok, ha kérdezni szeretnétek: Anda39@citromail.hu.
Hali!
Nagyon elvesztél...
Milyen a suli? Voltál a kiállításon?
na jolvan, akkor valamelyik nap majd beszerzőkorutra indulok :)
huu erre a beauty hair & spa 2009-re gondolsz? mert oda megyek keresztanyummal:) a dvd-k meg egyre jobban érdekelnek, csak ez igy sok lenne hirtelen egyszerre, ugyhogy mindent szépen sorban.:D koszi az infot :)
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok a műkörmös tanfolyamról?
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Járt valaki fodrász tanfolyamra az elmúlt időben?
- Hová menjek fodrász tanfolyamra?
- 36 évesen olcsó esetleg ingyenes fodrász tanfolyam Pécsen?
- Fodrász tanfolyamok Londonban! Akinek van tapasztalata jöjjön! :)