Flörtölni bűn? (beszélgetés)
Maga , csak a flörtölés, ha nem fajul el..nem bűn!
Szerintem nem bűnt természetesen ésszerű határokon belül. De ezt lehet érezni.
szerintem meséld el a barátodnak és kérdezd meg tőle, illetve mivel ő nyilván férfi rögtön tanácsokat is tudna adni, hogyan kell úgy flörtölni, hogy az minél hatásosabb legyen egy másik ffi számára
Ha tudja valaki MINDIG hogy hol a határ,akkor nem bűnös dolog...(De csak ebben az egy esetben elfogadható a dolog...)
Egy kis flört nem bűn. Csakhogy sosem marad ennyi. Ha te nem is, a másik fél majd többet akar, és akkor valaki nem nyertet húz. És akkor még nem is beszéltünk arról, hol kezdődik az érzelmi megcsalás.
Nem, mert szerintem feleségül akar venni. A szemezés már komoly jel.
Már magát a kérdést bűn feltenni :DDD
Ez tetszik! Jogos! Kérdező !Neked hogy esne,ha a barátod flörtölgetne?
Abban az esetben, ha nem velem flörtölnek. :))
...számomra a legszebb ha a párommal flörtölhetek :) kacérkodhatom vele és elcsábíthatom...
Játék a szavakkal, egymással :)
Nem is ezt írtam.
De ha valaki gondolatban megcsalja a párját, nagy valószínűséggel megtenné élesben is. Persze visszatarthatja sok minden, de ha ott a gondolat... mint egy mag, amit elültetsz, vagy kihajt vagy nem, :)
Miert? Szep is lenne ha minden flortbol "akcio" is lenne
nem mindig de van olyan hogy az.
A flört nem bűn. Csak nagyon szigorúan kell meghúzni a határokat.
Amúgy szerintem messze nem a közös érdeklődési kör a legfontosabb egy párkapcsolatban, csak egy kis szelete.
Valóban, de számomra azt jelenti, hogyha alkalom lenne rá, valósággá válna.
Akik nem azonos erdeklodesuek, azok ugysem maradnak egyutt, ha esetleg osszekerulnek megis.
Akkor én máshogy élek. Van olyan hobbija a férjemnek, amiből sosem lett közös program, csak egyéni. Van olyan nekem, ahová el nem tudnám vonszolni. Ilyen pl a mozi :) Megyek barátnőkkel. De van közös program is.
Azért nagyjából tudtuk mindezt mire összecuccoltunk.
Felnőtt embereknek - elvileg - végig kell tudni gondolni hogy a másik esetleg csak szexuálisan vonzó-e, vagy tulajdonságai, érdeklődési köre alapján elképzelhető hogy leélhető vele egy élet.
Sajnos úgy tűnik hogy sokan nem válogatnak, hanem "elmennek" az elsővel aki szóba áll velük, vagy picit kedvesebb/figyelmesebb mint az átlag. Rengeteg a "csak legyen mellettem valaki" kapcsolat. Aztán persze szenvednek egymás mellett. Nem hibáztatom ezeket a nőket/férfiakat, biztos nem könnyű ma sem ráakadni a szerelemre, de nem kéne megalkudni, mert annak sosincs jó vége.
Általában egyikből fakad a másik.
miért kell "hatásosan flörtölni" ezzel a fiúval? mit akarsz tőle?
Mielőtt válaszoltam nem közös programról írtál, hanem a hobbidról való lemondásról.
Az baj. Amikor két ember összeismerkedik, leggyakrabban, a közös érdeklődés kerül szóba az elején. Ez kimaradt? Az baj, ha nincs közös program. Fontos az együtt töltött idő.
A közös programok összehozhatatlansága nem bizalmi kérdés. Ha egy filmkedveleő nem tudja elrángatni a másikat szinte sosem moziba például...
Ez mindig az adott két ember próbája. Mennyi szabadságot ad a másiknak. Ehhez bizalom kell. Lehet, hogy nem volt?
Nagyon igaz! Rengeteg ember leéli úgy az életét,hogy belekényszeríti magát egy "szép" hosszú kapcsolatba. Kiölve magából a vágyakat,érzelmeket,tüzet...mindezt azért mert a társadalom többsége számára ez az elfogadható.