Fizikai vonzalomból szerelem? Lehetséges, hogyan? (beszélgetés)
Azért mert harapdál és csókolgat a második találka alkalmából hipp hopp szerelmet vársz?
Szerelem az első látásra..nem ilyen!
A nagy lángolásokat nálam is nagy összeomlás követte. Közös életet, hosszú elköteleződést azzal tudok elképzelni, akivel egy hullámhosszon vagyunk, közösek a célok, tervek, hasonló a gondolkodás. Fizikai vonzalom is van természetesen, nagyon is, de az egész valahogy lassabban épült fel, nem az a rögtön belehabarodós, észvesztő, elemésztő szerelem és vágy.
Hogy csupán fizikai vonzalomból lesz-e szerelem, arra nőként nem tudok válaszolni. Én még a "szeretőkbe" (akikkel csak szexualitás volt) is mindig beleszerettem, képtelen voltam úgy ágyba menni valakivel, hogy ne habarodjak bele érzelmileg is.
Férfiaknál nem tudom, hogy megy ez, van-e olyan, hogy előbb csa d.gom ezta nőt, aztán egyszer csak már szerelmes is leszek belé...
Remélem igaz, de én úgy láttam, h amikor lefestették a padot, eltűnt a bizonyíték.
Láttál már olyan roncstelepet ahol kisiklott vonatok voltak, peronnal együtt?
Az az igazi, mikor a mámoros időszak szelidül nagyon mély szeretetté, mikor a Társaknak van közös szerelmes múltjuk is, az a lecsendesült lángolás egy szoros összetartó kapocs.
Ha az megvan, akkor már nincs is miért vágyni újabbra, másabbra.
Na most akkor mi legyen?
Muszáj lesz kiherélni?
Nehezen tudom elképzelni, hogy nem minden ember vágyik a szerelemre.
Legfeljebb megvalósítani nem tudják.
De neked ez imponál, különben miért hagynád.
Lehet, hogy tesztel, mennyire vagy kapható és odaadó az első randikon. - attól még beléd szerethet. Nem tudom.
Lehet h kínjába?
Úgy hangzik mást nem tud csinálni.
Komolyra fordítva a szót ,nem korai még ez a harapósság?
Mi lesz később?
A harapós újra színre lép.
Az oltási könyvét csekkoltad? Nem a kovid, a veszettség miatt.
Megismerkedtem egy férfivel, viszont elég fura számomra ez az egész helyzet. Megmondta, hogy fontos vagyok számára, viszont találkozások alkalmával nem bír magával. Régebb óta beszélgetünk már, illetve ismerjük egymást látásból is.
2x találkoztunk, de egyszerűen annyira heves, a kezemet fogja, a nyakamat csókolgatja, harapdál, ölelget, csókolgat...
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Lapos has rövid időn belül. Lehetséges?
- Iskolai érdemjegy kijavítása lehetséges?
- Párkapcsolat szerelem nélkül, lehetséges?
- 2 eves kapcsolatot erdemes e felrugni egy 100km-re levo lehetseges szerelemert?
- Barátságból szerelem vagy rögtön erős vonzalomból kialakult érzelmek?