Normális, hogy nem tudom hátrahúzni rendesen a fitymám 34 évesen? (tudásbázis)
Gyarlo vagyok,es elfogadok halapenzt is. :(
Szatirok kettesevel jarnak, mert harman parban a legjobb. :)
De nyugtass meg, hogy hálapénz nélkül is foglalkozol a pácienseiddel és nem nézel egyikre sem lefitymálóan!
Hozzád a szatírok is kettesével járnak?!
😀😀
Gondoltam elmeletben megtanulom eloszor, hogy gyakorlatban tudjam mit kell csinalnom.. 😉😂😂
Akkor a szakmai tájékozottságod kibővítése érdekében ajánlom a chatroulett nevezetű "szakmai továbbképző" videóanyagot!
Miért olvasol te ilyen könyveket?!
Kedves kérdező!
Mutass egy képet, és megmondjuk normális-e avagy sem. :D
És amikor a fiam megszületett, a két lány után kicsit tanácstalan voltam. Szerencsére akkor még nem volt net, így csak a férjemet, illetve Anyósomat kérdeztem meg.
Anyám volt nálunk a szuperprűd. Ő a húgom kisfiát néha fürösztötte, és buzgón huzigálta az apró fitymát, le ne tapadjon.
Anyósom, aki remek teremtés volt, és két fiút nevelt, elképedt, ő bizony sosem húzogatta.
Ezt elmeséltem a gyerekorovosnak, kérdezvén, melyik megoldás a jó? Kacagva mondta, sose húzogassuk, úgyis visszatapad. Majd 3-4 éves kora körül nézzük meg, működik-e.
Hogy mikre vagytok képesek egy vadidegen fütyi miatt... 😂
Én kettesben élek a fiammal, nem nyitunk rá egymásra a fürdőben. De ha a fenekén lenne egy pattanás, azt valószínűleg megmutatná, és ha önellátásra képtelen lennék, valószínűleg segítene mosdani.
Azt nem várom el tőle, hogy ha a péniszével lenne baja, megmutassa, de tudja, hogy megkérdezheti, mit tegyen. Szépen elküldeném orvoshoz.
Biztos vagyok benne!:D
A minta az minta egy életen át, ha olyat adunk, amit kapni akarunk, akkor az úgy lesz.
Én abban bízom, hogy így is marad, mert ugye nem lehet tudni, hogy kivel fogja összekötni az életét, és az illető milyen lesz...
Hú szegény..az en fiamnal is rendszeresen neztek de hala egnek 2eves korara helyre jott..egy 9evesnek ez borzaszto lehet..
Nem is ertem ezt,hogy lehet nem foglakozni ilyennel..
És szegény kis fiú! Most így 9 évesen elég kellemetlen élmény lesz már neki, ha eljutott egyáltalán orvoshoz...
Ha a szülők figyelnek, akkor olyan korban túl van ezeken, amikor még elfelejtheti....
Egyik ismerősöm jelenleg még kicsi fiának (9), szintén probléma van a fitymájával. Mert otthon nem foglalkoztak vele, szerintem meg sem mosták neki rendesen, orvoshoz vinni meg szégyellték. Még azt a szót, hogy kuki vagy fütyi sem lehet kiejteni a szájukon, annyira prűdek.
Én is azt gondolom, hogy az a jól működő család, ahol egészséges kereteken belül nincs tabu.
És pont ez a lényeg! Az én gyerekem tuti nem fog megszeppenni azon, hogy meztelenül kell látnia és engem se fog zavarni, hiszen látjuk egymást így.
Egyébként, nehéz feladat ez, de jellemzően levetkőzi az ápoló és az ápolandó is ezt, ha erre kerül a sor.
Volt ismerősöm, aki másfél évig ápolta a haldokló édesapját lány létére...
További ajánlott fórumok:
- Ha holnaptól ismét rendesen eszem, ellensúlyozni tudom a mai napot?
- Miért nem tudom rendesen kivasalni az ingem?
- Kétéves kislányom összekente magát tintával, és nem tudom lemosni róla rendesen.Mivel próbáálkozzam?
- Észrevettem, hogy sokszor nem tudom kimondani rendesen a g és k betűt, csak ha megerőltetem magam, néha nem is értik, mit mondok. Miért?
- Hetek óta nem tudom rendesen mozgatni a nyakam és görcsöl is. Mit tegyek hogy jobb legyen?
- Tudom, tudom.... „Az étel nem játék!” De mi van akkor, ha a gyerek nem eszik rendesen?