Miért nem tudom rendesen kivasalni az ingem? (tudásbázis)
Azért a vízzel vigyázz!
Ha nem ioncserélt egy idő után vízkövet "köp" a ruhára!!! :(
akkor kell lenni valami csorikenek elol... vagy van olyan is, amibol az egesz fiokot ki lehet emelni
na sztm ra fogsz jonni :)
nekem gőzös, és még így is meglocsolom a ruhákat :))
a szárítóból némelyik képes úgy kijönni, mintha megrágta volna egy ló, vagy nemtom. ott tényleg csak a víz segít.
Koszonom mindenkinek, megvilagosodtam. Hiaba a faradtseg... Otthon mindig gozzel vasaltam, itt meg szarazon probaltam, ez lehet a baj. Most mar csak azt kellene megtalalnom, hol kell ebbe a vasaloba vizet tolteni?
Sajnos a gep centrifugajanak a fordulatszamat nem tudom allitani, es szerintem eleg gyors, mert szinte szarazon veszem ki belole a ruhat.
Asszem` az ingeket centrifuga nelkul fogom mosni...
Megeyszer koszi mindenkinek, most egek mint a csipkebokor, hogy lehettem ekkora gyoker. :DDD
ja akkor ne centrifugazz, csak logasd fel a vizes inget a kad fole es hagyd ugy megszaradni
utana szep sima lesz, jo lesz vasalni is. probald ki
gozolos a vasalod?
Sziasztok!
Van egy ingem, regebben nem volt gond vele, de most nem nagyon tudom kivasalni. Aprobb gyurodesek maradnak benne, amik nem simulnak ki teljesen. A vasalot nem merem magsabb fokozatra kapcsolni, mert akkor mar "ragad" az anyaghoz. Sajnos nem tudom az ing pontos osszetetlet, de biztosan nem 100% pamut.
Uj a vasalo, uj mosogep, mas a viz, a mososzer, az oblito, de ugyanugy 30 fokon mostam, mint regen. Otletek?
Koszi elore is.
mert nem használsz ujjvasalót
szerezz egyet a tacskóban, és még a nap is másképp fog sütni :)
További ajánlott fórumok:
- Ha holnaptól ismét rendesen eszem, ellensúlyozni tudom a mai napot?
- Kétéves kislányom összekente magát tintával, és nem tudom lemosni róla rendesen.Mivel próbáálkozzam?
- Észrevettem, hogy sokszor nem tudom kimondani rendesen a g és k betűt, csak ha megerőltetem magam, néha nem is értik, mit mondok. Miért?
- Hetek óta nem tudom rendesen mozgatni a nyakam és görcsöl is. Mit tegyek hogy jobb legyen?
- Hogyan lehet kivasalni, egy kivasalhatatlan kabátot?
- Tudom, tudom.... „Az étel nem játék!” De mi van akkor, ha a gyerek nem eszik rendesen?