Hetek óta nem tudom rendesen mozgatni a nyakam és görcsöl is. Mit tegyek hogy jobb legyen? (tudásbázis)
Nem tudom ki és mikor találta ki az időpont-kéréses rendszert, - tény, hogy házi orvosi javaslat nélkül mehettünk az OTI-ba, SzTK-ba szakorvoshoz, aki azonnal megvizsgált és intézkedett.
Annyira visszafejlődtünk, hogy azon sem csodálkoznék, ha az utódaink leszármazottai visszamásznának a fára!:(((
huh, ez nagyon durva történet :(((
szomorú :(((
Sajnos ilyen az egészségügy! Azt is jól hazavágták! A lányom barátnőjének nagy görcsei voltak, 2 hónapra adtak időpontot a gasztroenterológiára. Visszament a háziorvoshoz, de azt mondta, hogy semmit sem tud tenni, csak görcsoldót felírni. Mivel a falat kaparta, a szomszédja azt tanácsolta neki, hogy menjen egy forgalmas üzletbe és essen össze, hívnak mentőt, nem kell ahhoz a háziorvos.
Megfogadta a tanácsot, - másnap már operálták VAKBÉL-lel. Azt mondták, ha egy pár nappal később megy, már alulról szagolja...
Az izomlazító használt? Jobban vagy?
Jó, kellemes meleg zuhany alatt a vízzel masszírozd, utána izomlazító krémmel masszírozd. ha ez nincs, akkor bármilyen krémmel. A másik oldala a dolognak, hogy túl sok terhet veszel magadra. Próbáld megosztani a gondokat, a terhet. A régieket pedig engedd el. Fogadd el, amit nem tudsz megváltoztatni és csak előre nézz.
Azt mondja egy bölcs tanítás, hogy mindenki visz a hátán egy hátizsákot, de ha ezt megpakolod a múlttal, nem jut hely benne a jövőnek! Én kiegészíteném, ha megpakolod gondokkal, nem jut hely benne a boldogságnak!
Nem tudom mennyi illik rád, de azért érdemes elgondolkodni rajta! :)
Még egy dolog: ha sokat stresszelsz valami miatt önkénytelenül is felhúzod a vállad. Próbáld meg kontrollálni, tudatosan figyelni és leengedni a vállaid. Talán segít! :)
Be is csipodott vmi?! "Beallt" a nyakad?
Massziroztatni kene, meg izomlazito.
Minel inkabb faj, annal inkabb befeszulsz, vedekezik a szervezet.
Szval, sztem vmi normalis masszoz/masszor irany :)
További ajánlott fórumok:
- Nem hízik rendesen a kisbabám! Átlagban 120-140 ml eszik egy kajáláskor! Most 3 hónapos, és 3 hetes. Mit csináljak?
- Szerintetek ha reggel és délben rendesen eszem, de este 6 óra után semmit, heti 3 mozgás beiktatásával lehet fogyni? Valaki csinálta estleg?
- Hogyan van mindenkinek ideje a munka mellett a családra és a háztart.-ra is rendesen?Vagy csak nekem nem megy?
- Miért olyan magas (duplája) a jelzáloghitelnek a kamata. Miért nem csökkentik, hogy rendesen tudjunk fizetni?
- Normális az, hogy nem eszek rendesen, akkor naponta majdnem 1 kg-ot is vesztek a súlyomból?
- Elfeküdtem a nyakam, nagyon fáj. Alig tudom mozgatni a fejem. Ötleteket várok, mivel enyhíthetném a fájdalmat?