Finom epres krém készítése (beszélgetés)
11. Zoé5
2017. márc. 9. 22:12
Köszönöm mindenkinek a tanàcsot😊
10. 35d45e2ed1
2017. febr. 28. 19:09
én ilyen krémet szoktam: 30 dkg porcukor 30 dkg ráma, fagyasztott gyümölcs. egyszerű de tuti bejön nagyon finom. Habnak mindig Hulalát veszek, nem esik össze és nagyon finom. lehet bonyolultabb krémeket is készíteni de ez gyors is, egyszerű is.
9. e8da813d29
2017. febr. 28. 17:56
8. Channa*
2017. febr. 28. 16:21
Én, ahogy szoktam:
Kb. 500 gramm fagyasztott gyümölcs, amit cukorral sziruppá főzök.
500 ml. habtejszínt felverek és beleteszem a szirupot.
Nagyon fincsi!
Vagy a habtejszín helyett:
4 dl tej
5 ek liszt
Ezt jó sűrűre főzöm, esetleg lehet cukrot is tenni hozzá, majd bele a szirupot.
7. Zoé5 (válaszként erre: 4. - Zebracsikó)
2017. febr. 28. 13:06
Köszönöm!Összehozok valamit!:-) Szép napot!
6. bc681dac13
2017. febr. 28. 12:24
Én zselatim keményítésű tejszínhabból szoktam készíteni paszírozott eperből. Ha érdekel a recept, megkeresem. Nagyon finom, fönnyű lesz.
5. zebracsikó
2017. febr. 28. 10:36
4. zebracsikó
2017. febr. 28. 10:35
bár epres sajtkrémtorának is el tudnám képzelni :)
3. zebracsikó
2017. febr. 28. 10:34
esetleg túró, vanília, citromhéj, cukor, mascarpone és eperdarabok
2. zebracsikó
2017. febr. 28. 10:33
mascarpone, vanília, cukor, eperdarabok
egyéni ízlés szerint
nem kell túlbonyolítani
1. Zoé5
2017. febr. 28. 09:30
Epres tortát sütnék!Tud valaki valami jó epres krémet?Nem szeretnék pudingot...