Film minden mennyiségben! Thriller vagy vígjáték? :-) (beszélgetés)
Sziasztok!
Este néztem egy filmet a címe: Felvonó ez egy thriller...nagyon élethű rendesen nekem fájt, ami megtörtént a szereplőkkel...a baj, hogy itt még nem jelent meg, de aki jártas a netes dolgokban, az meg tudja nézni, érdemes.
Eden Lake (Édeni tó)
A sötétség 30 napja
Menekülj
Haláltúra
Majd meghalnak Mandy Lane-ért
Sziklák vére
Halálos kitérő 1-2
Paranormál Activity
Barlang 1-2
Tegnap megnéztük. Nagyon tetszett.
Számomra Éli könyve nagy csalódás volt de ez annál inkább tetszett, sokkal de sokkal jobb volt, Denzel ide vagy oda :-)
árvaház, titkos ablak,halálsoron, remény rabjai,ill. nálam örök kedvenc: a hátsó ablak,madarak,psycho
és tudom még ajánlani a Coraline és a titkos ajtó c. animációt, nagyon-nagyon jó
Imádom a thrillereket! :)
Jelek
Az árva
Szitakötő
A hetedik
Gothika
Megérzés
Más világ
Bújócska
Pánikszoba
Nyom nélkül
Elemi ösztön
Titkok kulcsa
Hatodik érzék
Most már elég
A rettegés háza
Kegyetlen játékok
Kísérleti gyilkosság
A bárányok hallgatnak
Az utolsó ház balra
A kéz, amely a bölcsőt ringatja
Szervusz!
Vígjátéknak a Másnaposokat vagy a Nagyfiúkat ajánlanám... nagyon helyes mind a két film, én sokat nevettem rajtuk...
Új vagy régi?
Thriller-Az Árva c. film.Én végig izgultam az egészet,a kezem sokszor ökölbeszorult,úgy izgultam!
Nagyon nagyon jó lenne már végre valami állati izgi thrillert nézni vagy valami nagyon jó vígjátékot. Tudtok ilyen filmeket? :-D
Segítsetek! :-)
További ajánlott fórumok:
- Horoszkóp minden mennyiségben
- Megettünk, megittunk mindent, már csak valami jó film kéne.Van valami jó ötletetek?Jó thriller, vagy vígjáték!
- Tudnátok mondani néhány filmcímet thriller, psztichothriller, horror, vígjáték kategóriában?
- Nem szeretem a vígjátékokat. Egy jó kis krimit, thrillert...
- A Port.hu oldalon hogyan lehet keresni, pl. vígjátékokat, vagy thrillereket?
- Tudnátok ajánlani jó filmeket, thrillert és vígjátékokat?