Fiatalon szeretnék édesanya lenni! (beszélgetés)
BOrsi, drága, hívj majd, ha lefutott a vizsgázósdi, egyeztetünk, tudod, hová kell jönnöd. :) A hangja legalábbis 5.1-es és néha eléggé sztereó hangzású - lehet, hogy jó a lakás akusztikája. :) Egyébként nem sír sokat, szépen eszik, szépen alszik, bár elismerem, hogy ebben talán legújabb barátunknak, a játszócuminak is szerepe lehet.
Emily: én is azt hittem, hogy még rengeteg idő, mire babázhatok, aztán másképp alakult. Ember tervez... Mindenesetre kitartás! :)
Jucka, belestem a naplódba, hihetetlen mennyit nőt a Milus:) igazi kis csábító, azokkal a szemekkel hmm:)...
Kobrikám engedelmeddel majd azért a közeljövőben megszeretnélek újra látogatni:), persze, ha minden lecsendesedett körülöttetek:)...meg az én vizsgaidősuck-om is kicsit a vége fele fog tartani:S...
Juuujj alig várom, hogy tologathassuk az Úrfit:) milyen babaa, meséljj már...elég stram kölyöknek látszik, gondolom hangja is van:)))
sziasztok csatlakoznék
én is szeretnék édesanya lenni
igen, megszületett a pici fia, Dani, akit a 36. hétig Andinak hívtak, addig lánynak mutatta magát :)
Nézd meg a naplóját!
Kobri!
szurkolok,hogy könnyű szülésed legyen :)
Hahó!
Jár még valaki erre? Nekünk még négy hetünk van hátra hivatalosan. Már cseppet sem bánnám, ha kicsit külön(ebb) válnának az útjaink.
Köszönöm, csajok! :)
Mi van ma, valami front? Egész nap alig van nyugton, helyezkedik, mocorog, kalimpál, nem fér meg a bőrömben... Remélem, azért nincs semmi baja és még nem tervezi a kijövetelt... :(
Júj ezek nagyon jó hírek! Gratulálok még egyszer!
Én is várnám már nagyon...Kicsi lányka :D
Szép reggelt!
Voltunk tegnap doktorbácsinál, belestünk a leányzóhoz is. Végre biztos, hogy kislány, Jó a magzati szívhang, jó a magzatmozgás, placenta a hátsó falon, közepes mennyiségű a magzatvíz, köldökzsinórban 3 ér, ép arc- és koponyakontúr, ép gerinc, ép magzati anatómia, ép hólyagkontúr, telítődő gyomor és hólyag. :)
Két kilósra saccolták az apróságomat. :)
Szia!
Hát most meg semmit nem érzek...mind1 jövőhéten hétfőre nem várom,csütörtökön megyünk dokihoz...minden ki fog derülni akkor...
Sziasztok!
Azért gondolom boldogok is vagytok mindemellett mert egy kis tündért fogtok a karotokban tartani :D
Már én is szeretnék biztos lenni,hogy van valaki a pocimban...
További ajánlott fórumok:
- Fiatalon szeretnék anya lenni.
- Tanácsot szeretnék kérni pszichésen beteg édesanyámmal kapcsolatban
- Anyának lenni fiatalon v. idősebben
- Fiatalon méheltávolítás után babát szeretnék. Béranyaság?
- Szeretnék visszaköltözni az édesanyám lakásába, és szeretném felújítani .Mit tegyek hogy majd az öröklésnél elismerjék a felújítást?
- Szeretnék keresztanya lenni, ha már édesanya nem lehetek.