Fetasajtos rakott krumpli recept
A Fetasajtos rakott krumpli hozzávalói:2 kg krumpli,
1 szál kolbász,
1 tömb feta sajt,
3 nagy fej vöröshagyma,
5 dl főzőtejszín,
só,
vaj.
A Fetasajtos rakott krumpli elkészítési módja:
A krumplit meghámozzuk. Egy tűzálló tálat kivajazunk, belekarikázzuk a krumpli felét, hogy az alját betakarja, ráteszünk egy sor hagymaszeletet és leöntjük kb. 2 deci tejszínnel. Rákarikázzuk a kolbászt és befedjük a feta-sajtszeletekkel. Erre rakjuk a maradék krumplit, leöntjük a maradék tejszínnel, és megsózzuk. Letakarjuk fóliával, és 200 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük, majd a fóliát levesszük róla, és kissé megpirítjuk a tetejét
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2008. ápr. 12. 14:05
A fetasajtos rakott krumpli elkészítési módja és hozzávalói.