Festitek magatokat a hétköznapokban? (beszélgetés)
egy kis rúzs, egy kis szemfesték, de csak egy kicsit
máskor ssem jobban
ja és körömlakk
Igen. BB-krém, pici korrektor fehér szemcerka az alsó szemhéjra belül, pirosítóként terra, szempillaspirál és szájfény vagy piros rúzs.
Szemöldököm és a szemem alul felül tetkózva van nekem is, kényelmes:)
Alapozó vagy bb krém, szempillaspirál, szemöldökceruza, mert kiszőkül és ha nincs időm kozmetikushoz menni festetni, akkor muszáj, hogy legyen arcom :D (szemhéjtus is gyakran, de az nem minden nap )
Kis szájfény vagy ami épp a táskámban van és egy kevés kontúr. Nekem ez az alap, minden nap.
Hát bizony ez így van. Ez a dolog egyidős a civilizációval.:)
Amúgy szerintem egyéni dolog, hogy ki hogy érzi jól magát. Kisminkelve vagy "natúran". Ezért senkit nem kell elítélni. Ízlések és pofonok...:)
Látom megoszlanak a vélemények,nincs is ezzel baj.Hisz egyéni válaszokat várt a kérdés feltevője.
Szerintem mindenki tegyen azt magával amit jónak lát.És a smink nem a világ vége,tesznek ennél ember sokkal durvább dolgokat is magukkal.
Mint már írtam én minden nap használok pirosítót,de azt elfelejtettem írni,hogy a legfőbb sminkem a hidratáló krémem és a labellóm:)Ez megelőzi a pirosítómat:)
szóval a nagy természetességre való hivatkozás azoknál, akik sosem festik magukat, valójában számomra "természetellenes".
:)
amiért a pávák a színes farktollaikat mutogatva próbálják felhívni magukra az ellenkező nem figyelmét, vagy amiért az afrikai törzsi asszonyok színes dolgokat kennek magukra vagy tárgyakkal ékítik magukat
ősi dolog ez, a civilizációval egyidős
elég odafigyelni az iskolában, tanulmányozni egy kevés néprajzot, antropológiát, történelmet, ilyesmiket.
mert nem áldott meg a természet tökéletes bőrrel és baba arccal így van amit ügyesen elfedek és van amit ügyesen kiemelek. így nőnek érzem magam :) hát ezért van szükségem rá :)
persze nem 5 centi pilisvörösvári nemesvakolat de egy kevés azért elkél :)
További ajánlott fórumok:
- Házi sütemények hétköznapra, vasárnapra, vendégfogadásra, ünnepekre
- Hogy érzitek magatokat?
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Ti is mesebeli királykisasszonynak érzitek magatokat titokban?
- Ti nőnek érzitek magatokat?
- Hogy reagálnátok erre a nem hétköznapi kijelentésre ?