Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok) (beszélgetés)
Szia,
ne aggódj, modellalkatú 175cm-s lány vagyok. 5cm-nél alacsonyabb sarkú cipőt nem is veszek, egyszerűen nem tetszenek. azok az igazán gyönyörű hosszú tűsarkú cipők a kedvenceim, így kb 185 cm szoktam lenni, hogy érdekel-e? hát néha igen, néha nem milyen napom van, de nemtudok elleni tenni így már nemérdekel. Csak megyek a magam 185 cm-vel és boldogan mosolygok. Viszont amikor rosszabb napjaim vannak (srtesszesebb vagyok) olyankor ha valaki megnéz csak arra tudok gondolni, hogy azért nézett-e mert cirkuszi mutatvány lennék, vagy mi :) párom 185-6 így pont ugyanakorrák vagyunk, HA kihúzza magát, kis kocka és mindig a gép elött ül így görnyedt, de anyukám mondása szerint: járjak csak magassarkúban és húzza csak ki magát :D én mindig rá szólok, javaslom neked is. :) sok sikert
na nekem itt kezdődik a magassarkú, mármint magasságilag, nem márkára, bár imádnám :):) csupán 12cm :)
tényleg ne aggódj, látod akkor én mit szólhatnék :)
A kismellű nőknek a szemébe kell nézni, a nagymellűekébe képtelenség :)
De valójában a járókeretét, a táskáját, a nyelvpiercingjét...:):)
Szerintem az egészet!
Én házas vagyok és nem vele! Csak kiküszöböltem a félreértési lehetőséget :)))
Nah most már húzok jó éjt mindenkinek.
látom nap mint nap minek nekem kép...
Házasság?? minek már azok vagyunk :D
na tess. házasságközvetités is van?:P
:)
Persze,előbb csak a kislábujj,aztán hátamban egy fejsze..PP
:))
gyilkos:P
:)
:D sőt kell egy sebész!!!!
NEM KELL LÁBUJJ...
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Mi tesz egy nőt vonzóvá? (Nem csak külsőségekre gondolok)
- Ki mennyit iszik egy nap? (nem alkoholra gondolok)
- Az ő foglalkozása az, amire én gondolok?
- Két pasira is gondolok. Mindkettőhöz vonzódok. Legjobb barátok.
- Tanul valaki gyerek mellett? Egyetemi képzésre gondolok vagy másoddiplomára!