Férfi társaságban hogy viselkednétek ilyen szituban? (beszélgetés)
Nem hiszem, hogy vissza szóltál volna. :D Ritkán találok olyan partnerre,akinek gyors válaszai vannak. :)
Ha mégis, akkor azt mondtam volna, hogy
-Majd ez is elmúlik,addig élvezd ,hogy él.
Vagy csak annyit , hogy szívesen,ez most ingyen volt. :)
Szerintem, ha úgy érzed, hogy közéjük kell tartoznod, akkor vedd fel a stílust, a poénokat. Ha meg akarod tartani a társaságban a női státuszt, akkor határozottan húzd meg a határvonalakat!
Sok éven át dolgoztam katonákkal. Határozottan le kell őket építeni.
Kérdezd meg legközelebb,hogy magadon tesztelted?
Vagy mondhatod még neki/k, hogy "Nekem is van ellenszerem a feltűnőségi viszketegségre." :)Vigyél neki/k kis kiszerelésű, krémet, nesze, kend be magad 'nevetgéllel...,mert nem vagy vicces. :)
Felizgat a rivalizálásotok.. Stb,vedd fel a kesztyűt!
Az előző munkahelyemen én voltam egyedüli nő, hamar rájöttek, hogy nem érdemes beszólogatni.
Pl. Hallottam ahogy pisiltél. Visszakérdeztem, és felizgultál? Nem számított a válaszomra...
A kedvencem ütőkártyám, mikor már kezdtek kihozni a sodromból,amire tuti megsértődik a pasi, hogy mitől van kisebbségi komplexusod? Minél nagyobb a szád, annál kisebb a 'pöpölő...
Ne legyél szívbajos, csak lazán szólogass vissza, ha meg eldurvul, akkor nyugodtan rájuk lehet szólni. :) Bár, ha látják, hogy nem vagy anyámasszonykatonája, akkor nem lesz gond,"befogadnak". :)
6 an vagyunk nők egy szobában, és van egy férfi munkatársunk. Még bírja.
Nem kell félteni bennünket sem. :)
Altesti poént arra értem, hogy: -Fáj a hátam -Van fájdalomcsillapítóm, de csak kúp formában
És akkor az ilyenek tovább fűzése.
Sztereotip férfias témák.
Ennek a fordítottja: barátnőzés, shopping, asztrológia, aura és csakra és egyéb ezo, na meg Prüntyőke ma elengedett kézzel ült a bilin. :)
Mindegyikhez lehet alkalmazkodni és bele is lehet szólni, mert miért ne?
A nőket sem kell félteni, ők is szabadszájúak egymás között.
Így van, vagy nem?
A pasik már csak ilyenek...:)
Ha női kollegát kapnak, kezdeti időkben még visszafogják magukat. Aztán a kollegina vagy megszokik vagy megszökik.
De nem kell szó nélkül hagyni, ha elharapódzik az ilyesfajta poénkodás. Nyugodtan szólj rájuk, ha már zavar!
Abból fogják tudni, hogy meddig mehetnek el.
4 pasival kerültem egy helységbe. Aranyosak, jó fejek. Minddel jó a viszonyom, elbeszélgetek velük.
DE! Ha össze vannak 4-en eresztve, mennek a pasis humor morzsák: szex téma, csajok, altesti poénok, ivászatról beszélgetés, fociról-és hasonlók. Én meg ott ültem köztük, el-el mosolyodtam, de úgy 3 percet bírtam és rémesen feszengtem. Csak elmosolyodtam meg ilyenek. Aztán mondtam, hogy na megyek, dolgom van.
Egy normális nő bele szól ilyenkor? Vagy mi a helyes viselkedés?
További ajánlott fórumok:
- Magány társaságban
- Új fogyicsapat kerestetik!!! Társaságban könnyebb fogyózni!!!
- Állatokat nevelünk?! Az oviban hogyan viselkednek szeretett gyerekeink?
- Szerintetek mi vältozott?ilyen furän viselkednek a ferfiak?
- Mi nők, férfias szokásokkal, vagy kényelmes testhelyzetekkel. Akár nőként társaságban, akár csak otthon melegítőben...
- Hogyan oldódjak fel a társaságban? Több férfi, kevés nő...