Férfi illat... (beszélgetés)
Yves Saint Laurent Myslf.
Tőlem kapta,de ő nézte -szagolta-ki magának.
Én a legjobban az ő saját,természetes illatát szeretem.
Ööö...csak nem a férjem volt?🤦♀️
Egy ideje az egyik női tusfürdőnket szereti használni, azt mondta neki is olyat vegyek.😀
Az én férjem (mi mást)Legendary Harley-Davidson parfümöt használ(ritkán).
Egyébként a tök egyszerű Old Spice Whitewater deo-t.
Nem tolakodó,tiszta kellemes illat.
A saját illata a legfinomabb,nekem ☺️
Nem volt ilyen parfümtől fulladozós élményben részem.
Éreztem már fiatal srácokon, középkorúakon, és az idősebb férfiakon is illatot. Egyik sem
volt kellemetlen. Volt, amit kifejezetten jónak tartottam.
Sajnos a férjem nem szereti magán az illatokat. Nem is fújja magát semmivel. Még öblítőt sem használok (mondjuk ez utóbbi nem miatta van), bőven elég mosás után a ruhái tiszta illata. Nekem csak a frissen borotvált illat jut tőle. Ez van.
Egyébként most ebben a kánikulában dezodoron kívül mást én sem használok. Pedig az illatokat nagyon szeretem.
1 million is megvolt már, természetesen Lady millionnal párban.
Most tényleg az olimpia kapcsán böktem a két "serlegesre".
Mármint a Rabanne Invistus-ra gondolsz? Próbáld ki az 1 million-t, van benne férfi és női is. Elsőre nekem kicsit édeskés, de leszáradás után isteni és tartós illat.
"Snassz drogériás". Ez tetszik. Igen, talán ezek a nagy márkák higított verziói, de ezt soha nem fogjuk megtudni.
A férjem olyan cuccot fúj magára amit kap, jellemzően tőlem. Gáz vagy nem, ez van, én döntök és általában az én aktuális női parfümömnek a fiú párját kapja.
Tudom az én cicám, de pl én az Olimpiára tekintettel jelenleg Olympeat használok, férjem megkapta az Invictust. A pasi illat sokkal jobb, mint a női, na de hát 4 évente kibírom, már alig van az üvegben, kis kiszerelést vettem.
A következő valószínűleg Narciso lesz, még nem választottam ki, valamelyik For her, valamelyik For him.
Van néhány "villantós" parfümöm, de pl hiába vannak unisex illatok, valahogy olyan nincs ami működne mindkettőnkön, vagy ha nem is uni ha domináns mindkettő akkor kis légtérben fejfájdítóan összevesznek, így úgy döntöttem jó lesz nekünk a snassz drogériás.
Ja hát én kérek elnézést. 😅
(nem csoda ha beleveredik, volt ő itt már minden a 626 nickjén.)