A 4711 nevű kölnivíz férfi vagy női illat? (tudásbázis)
Büdös mindkettő. Az új és a régi is. Nagymamás. Itt csak azok veszik.
Most van két modern változata,nekem kánikulában kellemes friss közérzetet ad.Egész halvány türkiz,ezüst kupakkal.A másik azt hiszem citrus illatú,még nem próbáltam csak láttam,
Én még emlékszem, a falusi doktor bácsinak olyan jó illata volt... Csak később jöttem rá, hogy 4711 volt... Azokban az időkben pedig luxusnak számított, hiszen határzár volt.
Ha jól tudom, az 1700-as évek közepétől létezik. Én szeretem, ha valami ennyire kiállja az idő próbáját :) Nem én tartom a cégeteket, nem is vagyok nagymamakorú, de kedvelem.
A tájékoztatón is az van, hogy uniszex.
Pedig hiszitek vagy sem, annyira nepszeru, hogy nem lehet kivonni a piacrol. Egyszer mgprobaltak, (feltehetoen a nagyik) visszakoveteltek,
Annal a parfum cegnel dolgoztam aki forgalmazta/forgalmazza, sosem ertettuk, hogy kik veszik ezt meg. :-)
Uniszex lenne? Még egy meleg pasin sem tudnám elképzelni, nemhogy heterón. :P
Női, de szerintem is nagyis. Németországból szoktam kapni a rokonoktól, de szerencsére már leszoktak róla. (Lehet, hogy valamikor régen ez egy finom illat volt, de azóta a világ sokat fejlődött. Illetve, most sem az illat finomságával van baj, hanem azóta sokkal modernebbek is vannak, szerintem.)
Nagyis :)
Mamám nagy kedvence volt, én beájultam az illattól és nem azért mert tetszett, viszont ez csak az én izlésem.
Nagyon szeretem, de csak a klasszikus Givenchy után :)
Igen?Nos,én már nézni sem bírom.
A csuklómra tettem,de a családom ájuldozott:oo majd eldöntöttem,hogy nem megyek vele emberek közé:DD
Tényleg? Én jól bevásároltam belőle amikor Kölnben voltam, látványnak is fantasztikus, egy üzlet, ami nem is kicsi, és az összes fala a plafontól a földig ezzel van tele ;)
Jaj ne is mondjátok,minden évben ezt a kölnit kaptam karácsonyra a keresztanyámtól-aztán,mikor húztam a számat,elcsodálkozott,hogy a világ legjobb kölnije-nem érti,miért nem kenem magamra:oo
Aztán kiegyeztünk egy Dove csomagban:DD
Úgyhogy elosztogattam a többit,egyet megtartottam húsvétra locsolónak:DD
Unisex.
"Launched by the design house of Muelhens in 1772 4711 is classified as a refined fruity fragrance. This unisex scent possesses a blend of citrus oils lemon & orange light floral rose and sandalwood oil. It is recommended for daytime wear."
Használd nyugodtan, elegáns tiszta illat. Nekem is van, azért vettem, mert a nagyimat juttatja eszembe :)
Nem korhatározó! Nagyon tiszta női illat.
Női. Legalább is nagyon régen kaptam egy ismerősömtől türkiz kék üvegben és az női volt. Azon kívül hogy van-e férfi belőle, azt nem tudom. Szerintem is öreges illat, de valakinek ez jön be.
Csak találtam egy üveggel itthon,és azért kérdeztem :)
Igen a klasszikusra. Erre:
[link]
Az illat uniszex, férfiak, nők egyaránt használhatják.
Szerintem van női és férfi is.
A klasszikus türkiz üvegre gondolsz?
Sziasztok!
A 4711 nevű kölnivíz férfi vagy női illat?
További ajánlott fórumok: