Ferdén felrakott falmatricát el lehet távolítani úgy, hogy ne sérüljön a fal? (tudásbázis)
Ez nem annyira vészes. Én a kapcsoló keretét tekerném 1-2 mm-t jobbra. Matrica lehet, hogy nem szedi le a falat, esetleg fog másodjára visszaragadni.
Vagy magát a keretet kicserélni kicsit nagyobbra.
Megoldottam!
A maradék fekete anyagból kipótoltam a sarkokat. Féltem, hogy látszani fog, de nem. Max közelről. :)
Köszi a válaszokat! :)
Amit te alátétnek hívsz,az a kapcsoló kerete...és van az általa fotózott kapcsolónak is természetesen.
Ez kapcsoló típusonként eltérő.
Szóval mire is megy ezzel?
Létezik alátét is a kapcsoókhoz, az talán takarná is a szélét, ahol a ferdeség jobban feltűnik és akor maradhat is a jelenlegi falmatrica.
A képen úgy tűnik:D
Nem szeretném tényleg, hogy nyoma maradjon. Kevesebb mint egy éve folt festve a fal, azt nem szeretném megint. Ezért raktam fel, mert már így is kicsit piszkos volt a kapcsló körül.
Igen, mert a kapcsoló körül nagyon látszik. Egy kicsit nagy is lett, de az nem lenne vészes ha sikerült volna egyenesen feltenni. :/
A villanykapcsoló köré ragasztottam egy falmatricát, de csak akkor vettem észre, hogy egy kicsit ferde a kapcsoló mentén, mikor már letapadt.
Fel lehet szedni valamivel úgy, hogy ne legyen baja a falnak?
További ajánlott fórumok:
- Mióma miatt a méhemet el kell távolitani tudtok valamit a műtétről?
- Pár nap múlva megyek anyajegy leszedésre, sebészi kimetszéssel távolítanak el.az arcomon van, a fülem és az állam között.Mennyire múlik el?
- Hamarosan árpát távolítanak el a szememről. Nagyon tartok a /rutin/műtéttől. Valójában mire számítsak?
- Hol lehet falmatricát venni?
- Ha kétpetéjű ikerterhesség 13. hetében az egyik babát el kell távolítani, attól még a másik "megmenthető"?
- Az anyajegyeket el lehet bármivel távolitani a bőrről, a szikés, lézeres eltávolításon kívül?