Ha kétpetéjű ikerterhesség 13. hetében az egyik babát el kell távolítani, attól még a másik "megmenthető"? (tudásbázis)
Csatlakozom Virághoz, tehát ne idegeskedj, mert senkinek nem tesz jót.
MINDEN RENDBEN VAN! Csak ez járjon a fejedben!
Nyugi! Ha ideges vagy, akkor sem lesz jobb a helyzet. Próbálj belenyugodni, hogy lesz egy kis műtéted, de továbbra is várandós maradsz.
Reméljük, hogy minden simán fog menni. Nem egy leányálom semmilyen beavatkozás, de egy nő annyi mindent kibír!
A másik baba miatt meg tényleg jobb, ha nyugodt vagy!
Majd írj, hogy hogy alakult.
Hát, igen. Én is ebben bízom!
Hétfőre van időpontom a Szegei Női Klinikába, mert oda adott beutalót az én dokim, amikor UH-n meglátta, hogy baj van. Azt mondta, ez már oda tartozik, itt nem tudnak mit csinálni.
Majd hétfőn tudom meg, hogy mit is csinálnak.
Ha lehet ilyet mondani ebben a helyzetben, akkor ez a szerencsésebb!!!
Megy a privi!
B magzatról van szó.
Ok, akkor légyszi küldj privit!
Köszi
Ez azt jelenti, hogy A, vagy B magzatról van-e szó.
Ez kicsit befolyásolja a kockázatot.......de mit mond az orvosod?
Nem akarlak megijeszteni, ezért ha csak kéred akkor priviben bővebben válaszolok.
Szia!
Hogyhogy melyik babáról van szó?
Sajnálom!
Most én is ebbe a helyzetbe kerültem..
Szia!
Igen, bár ez attól is függ, hogy melyik babáról van szó. Sajnos tapasztalat.
Szia!
Köszönöm szépen a gyors választ, főleg, hogy pozitív, annak örülök!
Azt esetleg tudod, hogy hogyan oldják meg?
Hétfőn kell alaposabb vizsgálatra mennem emiatt.
:(
További ajánlott fórumok:
- Mióma miatt a méhemet el kell távolitani tudtok valamit a műtétről?
- Elsiratott ikerterhességem története
- Pár nap múlva megyek anyajegy leszedésre, sebészi kimetszéssel távolítanak el.az arcomon van, a fülem és az állam között.Mennyire múlik el?
- 12 napos kiskutyát tegnap megnyomta az anyja, azóta nem mászik, viszont eszik rendesen. Szerintetek megmenthető?
- Hamarosan árpát távolítanak el a szememről. Nagyon tartok a /rutin/műtéttől. Valójában mire számítsak?
- Miért mentek tönkre az erkélyládában az álló muskátliim. A szára megpuhult, a levelei elsárgultak. Még megmenthetők?