Fenyő Iván (beszélgetés)
Múlt héten láttam Fenyő Ivánt egy darabban, a Pszichoszínházban. Nagyon jó volt. Kiváló színésznek tartom, Kakasy Dórával együtt. Érdeklődni szeretnék, hogy legközelebb mikor szerepel az Eötvös 10-ben?
Egy programot szeretnék ajánlani Mindenkinek.
November 16-án 18:30-tól a JUGYU Klubban (Hattyas sor 10. ) Bácskai Júli Pszichoszínháza bemutatja az Újratervezés, avagy pszichológus, mint GPS-navigátor című előadását.
Szereplők: Botos Éva, Fenyő Iván, közbehegedül Bóna János
Jegyek elővételben a helyszínen kaphatók.
Jegyár: egyetemi diákigazolvánnyal 600 Ft, külsősöknek 1000 Ft.
A színészek improvizálni fognak, a forgatókönyvet az előadás előtt pár nappal kapják meg, nincsenek próbák.
Mindekit szeretettel várunk!
Engem az érdekel ,hogy az ilyen pasiknak a szívét hogy lehet meghódítani.Egy éjszakát sok nő eltud érni,de hogy a szive is érte dobogjon, az ám a valami!
Sziasztok!
9 és 1/2 RANDI
filmvetítés és közönségtalálkozó
2008. 04. 25. péntek 18 óra
Pest Megyei Könyvtár (2000 Szentendre, Pátriárka u. 7.)
vendégeink: Fenyő Iván, Sas Tamás, Kaszás Géza, Neményi Ádám
Belépés díjtalan!
A Szabadság Szerelem óta kedvenc magyar színészeim közé tartozik. Nagyon eredeti figura! Szimpatikus, olvastam pár cikket vele, de nem tünt nagyképűnek.
Szerintem 1 nagyképű majom.Sok színész 100szor többet letett az asztalra de fele ennyire nem játsza az eszét.
Egyre szimpatikusabb színész!!
Kicsit sok a srác, és sokat is gondolhat magáról, persze ahhoz jobban kellene ismerni, mint pár filmszerepben látni. Csányi sokkal jobban bejön, tetszik a laza nemtörődömsége, és a stílusa.
Láttam a 9 és fél randit!!Nagyon tetszett és ha Iván a valóságban is ilyen akkor boldog lehet az a lány aki minden reggel vele kelhet fel!
Kép a 9 és fél randi bemutatójáról:
[link]
Nem szoiktam ilyet mondani.De összegyürnék vele 1 lepedőt:)))))
Csak apa + ne lássa miket irkálok ide:)
Jól néz ki, de sok a balhé körülötte, és ez veszít a vonzerejéből. És kicsit nagyképűnek tűnik.
Hmmmm,de még mennyire jó pasi!:)
Én is jóképűnek tartom őt,de nagyképűnek is tűnik.Ez kicsit elveszít a vonzerejéből.Számomra.
Nem szimpatikus,kissé nagyképünek tartom.
Nem akarom megbántani a kedves művészurat, de tudjátok, hogy a modora,a nőkhöz való hozzáállása,és viselkedése kritikán aluli.Az életben csak szeretne csak annyira bunkó lenni, mint az SOS szerelemben szerplő Tomi.
Ha ismernéd személyesen, nem biztos h ez lenne a véleményed...mármint a külső az EGY dolog, de a természete...khm,,,:)
Én a Szabadság, szerelmet nem láttam, de az S. O. S szerelmet igen, és nem Fenyő Iván miatt mentem be a moziba, hanem Csányi úr szép szeméért... :), de mikor kijöttem, már Fenyő Iván járt az eszemben, mármint az, hogy kellemesen csalódtam benne, mert nagyszerű színészi alakítás volt az övé. Jobb, mint Csányi Sándoré. Persze azért a Csányit is szeretem még... :) (és mint pasi jobban is tetszik az Ivánnál...)
Nagyon jó a film, Fenyő jó pasi, de szerintem egy kicsit túl nagyra tartja magát.
Láttátok a szabadsag szerelmet?
Aki a főszereplő az a Fenyő iván, annak, aki nem tudja!!!!!!!!!!!!!
Szerintem nagyon jó pasi
További ajánlott fórumok: