Ti milyen sorrendben diszítitek fel a fenyőfát? (beszélgetés)
Szerintem is korai még.
A "lidliben" elég régen voltam már. De a helybeli coop-ban már láttam szaloncukrot, nem is figyeltem, milyen.
Aldi, Lidl, stb. már október közepe óta árulja, kilóra, csomagokban, olcsóbbat, exkluzivat, mindenfélét.
Meg is voltam rökönyödve.
Még nem vettem, még nem jött el az ideje :)
Én, ha állítanék fát, biztosan a díszekkel kezdeném, gyakran hátralépve, messzebbről is meg-megnézve az összehatást.
És lehet, hogy nem lenne égősorom, csak pár gyertya. Mivel a közel 29 éves gyerekem karácsonyfát csak a nagyinál látott, ki lehet számolni, hogy kivágott fát úgy 30-31 éve állítottam fel utoljára a lakásban. De akkor sem énekeltünk neki emlékeim szerint.
izzósor,gömbök,sujtás,gyöngysor,ehető nincs rajta,
én a szaloncukrot a fa alá rakom kosárba
Csillagszóró,szaloncukor, égö nincs rajta.
Szinte minden ehetö ami rajta van:vékony zöld cérnára füzve és felkötve.Ez sokáig tartott, sorrend összevissza.Ez van rajta: mézeskalács, habkarika, mini mandarin, földimogyoró füzérbe füzve, négyféle csokifüggelék.
További ajánlott fórumok:
- Milyen sorrendben jönnek az iskolák, mi az, ami muszáj egyetemhez?
- Mitől függ, hogy a Facebookon a chat oldalsávban kik láthatóak, milyen sorrendben?
- Covid tünetek. Kinek mik voltak és milyen sorrendben?
- Milyen sorrendben lehet adni a babáknak a zöldségeket, gyümölcsöket?Mit mikortol lehet bevezetni?Sehol nem találtam ilyen listát.
- Milyen sorrendben jönnek ki a maradandó fogak?
- Van valakinek valami tippe, hogy milyen sorrendben kell: szőkítőpor és hajhullámosító?