Mitől függ, hogy a Facebookon a chat oldalsávban kik láthatóak, milyen sorrendben? (tudásbázis)
Azt hiszem itt lassan kimerítjük a tudásbázis témakört és mindjárt kapunk a fejünkre, hogy ne itt beszéljük meg a hogyan derítsem ki, hogy átvág a hites :D Aminek amúgy lehet, hogy nyitok egy fórumot ;)
De a lényeg...ahogy látom szerintetek sincsenek ilyen csodák!?
Akkor van a facebook-on amikor te is otthon vagy?
A chatelést észre tudod venni, hogy vadul üti a klaviatúrát, nem?
Amikor ezt teszi nyugodtan sétálj oda mögé vagy mellé. Pillanatok alatt rövidre lehet zárni a kérdéskört. Kiderülnek a turpisságok azonnal:)
Igen, nagyon zavar.
De nem tudok mit kezdeni a helyzettel, hiszen állítása szerint sosem leveleztek és csak a facebook csodája, hogy mindig ott van.
Ennek próbálok utána járni, hogy valóban ilyen csodákra képes a facebook?! :)
Ha rég túl vagytok, akkor miért kérdezed?:)
Azt hittem, hogy zavar a nő jelenléte, amit mondjuk teljesen megértenék.
Nálam ilyen még soha nem fordult elő.
Csak azok vannak a lista tetején, akikkel állandóan beszélgetek. Sőt legfelül a legutolsó - belépése szerint.
Igen... Akármikor odanézek ott van egy nő. Mindig elől... de állítólag soha nem váltottak üzenetet.
Nem tudom, hogy lehet ez, mert nálam az első 5-6 ember az akikkel folyamatos kapcsolatban vagyok.
Gondoltam hátha valaki tudja, hogy ez miért lehetséges...
Akkor módosítok:
A párod oldalán ugyanez, amit írtam, de nem te próbálod neki írni a szerelmes leveleket? :-)
Az illető nem az én chatemben szerepel folyamatosan a top listán és a kedvencek között.
Gyanúm van, bizonyosságom nincs... csak a Facebook misztériuma :D
Reméltem, hogy kérdésemre létezik ésszerű magyarázat...
Véletlenszerűen is be szokott tenni olyan neveket, akikkel soha nem cseteltél. Az állandó csetpartnereid sorrendje is véletlenszerű, semmi köze a beszélgetéseid gyakoriságához.
Ha arra gondolsz, hogy esetleg olyanokat pakol előre a rendszer, akik mondjuk suttyomban az adatlapodat nézegetik, akkor megnyugtatlak, hogy nincs az oldalon suttyom-figyelő :-) Szerintem random a sorrend.
Kb. nekem is ezek a tapasztalataim...
De mégis érdekelne, hogy hogyan kerülhet olyan személy az 1-3 helyre, illetve mobilon a kedvencek közé akivel soha nem volt levélváltás...
1. hogy van beallitva
2. ki van fenn, ki nincs