Mitől lehet pattanásos a fenekem? (tudásbázis)
Milyen nyoma van? Pattanásos a feneked?:DDDD
Én meg hetes bölcsis voltam,és ennek nyoma is van.A szeretet már akkor is lábujjhegyen és mokkáskanállal járt.
Lehet anyósod tűvel bökdösi a "vodu" babát🤣
Én tuti, hogy textil pelenkás voltam és a fiam is, de egyikünk feneke sem pattanásos...
A hálátlan pelenkás gyerekkor visszaköszön,az újabb generációk nem ismerik a kiváló termékek miatt.
nekem az jutott eszembe,hogy nem dolgozol-e olyan környezetben,amitől kijöhet,ismerek olyat,akinek poros környezetben kell lennie egész nap,ráadasul zárt munkanadrágban és pattanásosodik ott is és a lába is.Szóval műszálas munkaruha,por ,plusz nyáron még a nagy meleg is,olyankor még rosszabb.
ha ez nem,akkor esetleg lehetsz allergiás,bármire! az allergia okozhat olyan bőrtüneteket,mintha pattanásos lennél,bár ezt biztos tudod.Egy látogatást a helyedben megejtenék egy bőrgyógyásznál.
Én meg allergiás nem vagyok. Bár egy tehén frissen fejt tejétől testszerte erősen viszkető kiütések jelentek meg rajtam, de aztán hamar is múltak.
Óóóó, szegény:(
Én mindig hálás vagyok a genetikámnak és a gyerekemnek is mondom, hogy legyen az, mert az elmúlt 53 év alatt talán 5 db pattanásom volt.
Ellenben rengetegszer vagyok kiütéses, mert allergiás vagyok mindenre:S
Hát ezért nem kellene radírozni, nem hinném, hogy elmúlik tőle, bár nekem már az is fura, ha valakinek pattanásos a feneke.
Tuti, hogy valami allergia lesz...
Nekem a hátam-vállam IS, meg az arcom IS. Kész hurrá volt a fél életem.
És miért kell radírozni a fenekedet?
Biztos hogy nem.
Nekem az arcomon sosem volt. Ellenben a hátam... Évekig rakargattam.
Így jóval 30 felett néha egy jön az arcomon, de most is ha jön patti az a vállamon, hátamon jön.
Valakinek testápolóval tünt csak el... Hormon? az nem csak az arcon jön ki?
Az életben nem kenegettem a sejhajom.
A hátam volt brutális.
De azt se kentem, elmúlt.
Hormonok?
A tangát viszont tényleg jobb lenne alkalmira csökkenteni.
Egy legginget hordok ilyenkor is... amióta apuhoz jöttem azóta vannak rajtam...gondoltam öblítőre is, de lehet a bőrradírt vittem túlzásba, vagy nem jó a testápoló
Nekem attól szokott kipattogni a senekem,ha poros helyre ülök,lehet poros a párna is egy széken,vagy tömegközlekedés retek ülése is,persze rendes öltözéken keresztül.Poratka is lehet.
A testápoló és a bőrradír is okozhat reakciót a bőrön. A fenekünk bőre ráadásul sokkal kevésbé "edzett", mint az arcbőr, mert kevesebbet kenegetjük.
Nem, nem erről szól a fórum, de egy bizonyos mosószertől a textilpelenka is sebesre marta a lányom popóját, pedig forró vízzel és többször is öblítettem a pelenkát.
Lehet. Lekellett volna sikálni megint, de én csak leöblítettem vízzel. Na, de ez a fórum nem rólam szól.. :) A pattanás kijöhet mástól is, hormonok meg ilyenek vagy nem? Nekem egy időbe mindig a szám alatt jött ki, mindig ugyanazon a helyen. Aztán folyton kapartam, meg is látszott sokáig a helye.
Lehet hogy a vegyszer megmarta a kádat,és konkrétan az meg megsikálta a hátsód.
Hát jah, végül is igen. De kimostam utána többször is a kádat. Mondjuk nekem olyan érzékeny a bőröm hogy mindenre allergiás vagyok. A napallergias kiütések voltak a nyakamnál is, egy nagy foltban, még május-júniusban előjött aztán november is volt mire elmúlt. Pedig kentem mindennel. Na, az is fájt rendesen, majd meghülyültem, pláne ha vmi hozzáért.
Rendes pamut alsóneműt kéne hordani, vszeg nem lenne ilyen problémád.
Kb. nem kozmetikum kellene hanem pl Bepanthen kenőcs.
Hát végülis megégett, vegyileg.
Tanga nem egészséges.
Ha nem fagyna be a segged, akkor nem kellene 6 fokban vastag nadrág, nem fülledne be a bőröd, nem lennél pattis..
Mintha megégett volna, olyan volt. Napokig.
Én a múltkor lefertőtlenítettem a kádat, meg vízkőlemosót is használtam előtte. Nekem nem hogy pattanásos lett a s*ggem hanem egyenesen sebes. :D Pedig lemostam utána a kádat. Többször is. Úgy fájt hogy ráfeküdni nem tudtam.
Az Életről és egyéb jóságokról...😇
Pár napja elkezdtem minden nap a fenekem radírozni, testápolózni mert vannak rajta régi pattanás foltok, de ma sok kijött rajta, egyszerre. Tangát hordok, 1 éve néha kijönnek valamitől...nem tudom mi lehet.
További ajánlott fórumok: