Egyre jobban pattanásos a combom, fenekem, mit tehetnék ellene? (tudásbázis)
16. Drop
2012. júl. 8. 17:02
Hintőpor, körömvirágkrém és szappanos szárítás. Ezzel kezelem, de jönnek ki az újabbak.
15. pepitaofélia
2012. júl. 8. 15:32
melegben nem rendkívüli. a gyógyszertárban a babapopsi-pirosság ellen kikevert kenőcs a legolcsóbb, és leghatásosabb.
14. Drop
2012. júl. 8. 14:31
Köszönöm a hozzászólásokat! :)
13. 867e00eac7
2012. júl. 7. 23:58
A hormonális változás lehet az oka, méregtelenít a szervezeted. Segítsd elő, sok zöldség, gyümölcs.
12. 645b490433 (válaszként erre: 11. - Drop)
2012. júl. 7. 16:51
Soducrem az nagyon hatásos.
11. Drop
2012. júl. 6. 14:50
De ha ennyi mindent használok az se jó ám :)
10. Drop
2012. júl. 6. 14:49
Kozmetikusom a hintőport és a körömvirágkrémet mondta rá, ő is a meleg rovására írja ezeket. Szóval napközben hintőpor és szeszelés, fürdéskor szappan és utána körömvirágkrém. Anyukám még a kamillát is mondta rá.
9. Drop (válaszként erre: 4. - Snowgirl)
2012. júl. 6. 11:57
Cukrot, vissza fogom, mert diétázom. Szóval az most nem hiszem, h bezavar. Aknesolra gondoltam én is. Vagy valamilyen szeszre. Ha fürdők akkor tovább rajta hagyom a baba szappant, az is hamarabb leszárítja.
8. Drop
2012. júl. 6. 11:56
olyan 100 darab van a két combomon, ott is inkább az oldalán és a fenekemen. Sportolok és sokat izzadok, gondolom az is közrejátszik, nem!? A meleg,fogamzásgátló abbahagyása és izzadás (méregtelenítés) ez így együtt hat ki ennyire?
7. mothertiger
2012. júl. 6. 11:53
Nekem a fekete szappan hozta helyre.
6. Drop (válaszként erre: 3. - Trapiti)
2012. júl. 6. 11:52
Köszi. Vászon nadrágban járok, itthon meg nyári ruha. Igyekszem szellőztetni. Köszi a tanácsot. Asszem patika lesz ebből. Ott majd mondanak valami okosat.
5. c9f9b53798
2012. júl. 6. 11:50
meleg, egyértelmű
4. snowgirl
2012. júl. 6. 11:49
Régebb én is küzdöttem ilyen problémákkal, nálam a túl sok cukor hozta ki meg mensi előtt. Én aknesollal szoktam vagy antibakteriális hatású arcradírral kezelni. Aknesolt csak akkor ha már kijött, arcradírt csak megelőzésképp
Mindkettő lehetséges, bár ilyen melegben hormonális hatások nélkül is előfordulhat. Ha teheted, vékony nadrág, szoknya, pamut alsónemű.
Vegyél a patikában Betadin folyékony szappant (ha nem kapható akkor sima amtibakteriális folyékony szappant és 100ml-es Betadin oldatot és öntsd bele). Naponta kétszer ezzel fürödj le, krémet ilyenkor nem jó használni ( a férjemnek is gyakori problémája, Ő még Barbon arcszeszt is használ ezek ellen, esküszik rá, bár az illata nem éppen nőies... A folyékony szappanban egyébként el fog tűnni a Betadin barna színe, de ugyanúgy hatásos marad. Ha véletlenül megfogja a barna oldat a törölközőt vagy mást, akkor sem kell megijedni, mindenből kijön.
2. Drop
2012. júl. 6. 11:30
Egyre jobban pattanásos a combom, fenekem. Lehet, hogy a melegtől is kijönnek? Vagy ez most a fogamzásgátló abba hagyásától van? Tudok valamit ajánlani?
1. Drop
2012. júl. 6. 11:29
Egyre jobban pattanásos a combom, fenekem.
További ajánlott fórumok:
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Mit lehet tenni a pattanásos bőr ellen? Hogyan lehet elmulasztani?
- 24 évesen borzalmas pattanások. Semmi nem segít.
- Régóta meglévő pattanások, mitesszer
- Mitől lehet pattanásos a fenekem?
- Mitesszerek, pattanások, és kitágult pórusok a hátamon és a mellkasomon. Mit tehetnék ellene?