Mitesszerek, pattanások, és kitágult pórusok a hátamon és a mellkasomon. Mit tehetnék ellene? (tudásbázis)
:)
Vichy? Nekem az vált be, bár a dr. Yuga-t nem próbáltam még. Bár akkor azt hiszem, nem is fogom.:)
Sajna ha olyan a bőröd, tökmindegy milyen az alapozó, akkor is eltömi. A hiperszuper lélegző csodák meg egy kalap kakit nem érnek.
Nekem ami bejött, az egy mélyhámlasztós radír (avonos) :D és a dr.juga kozmetikumokban van olyan, ami nagyon nagyon bevált...
Szia!
Nekem is tág pórusaim vannak, csak az arcomon... Nem tudsz mást csinálni, mint, h folyamatosan tisztítod és radírozod a bőröd az ennek megfelelő készítményekkel. De azért csodát ne várj tőlük... Nekem a Garnier jött be, a szemcsés arctisztító, krémből pedig Vichy. Drága, de ettől legalább nem lesz zsíros az arcom és jó sokáig elég. Ja, meg az segített, h rendszeresen jártam kozmetikusokhoz. Kb. fél évig 5 hetente- havonta mentem arctisztításra, azóta elég ritkán kell. Annyit segített, h nincsenek pattanásaim már (csak mensi előtt 1-2), de a pórusaim tágak...
Ha másnak van használható ötlete, én is szívesen veszem. :)
miteszerek pattanások kitágult prrusok a hátamon és a mellkasomon mit tehetnék ellene.
20 éves vagyok a serdulő koromnak már ugyhiszem vége , most mégis ez keseriti ujra az életemet , tudok valami jo tippet gyogyteafurdőt vagy valamit ezellen ?
További ajánlott fórumok:
- Régóta meglévő pattanások, mitesszer
- Krémajánlás gyulladt, pattanásos, mitesszeres bőrre
- Mit lehet kezdeni a csecsemőkori mitesszeres és pattanásos bőrrel?Ki lehet tisztítani valahogy a pórusokat?
- Mivel kezeljem házilag zsíos mitesszeres néha pattanásos bőrömet?
- Hallott már valaki a Skinoren krémről? Úgy hallottam, nagyon jó pattanásokra, mitesszerekre és hegekre.
- Mivel érdemes kezelni a nagyon mitesszeres, pattanásos bőrt?