Féltékenység a zöldszemű szörnyeteg! (beszélgetés)
Hogy mit szolok en erre ? ! Csak azt hogy 50-ev sok idö mulva lessz !/tehat nem szamit./ Az a lenyeg hogy mi van itt es MOST ? Azt hogy mas hogy el/itel meg valamit , az az en szempontombol nem tul sokat szamit ! A lenyeg itt az hogy en/TE mit erzunk , hogy itelunk !
Lehetseges hogy ez egoistanak tunik ? /nem csak tunik!DDD/ De , hat hogy eljunk es tuleljunk valamenyire egoistanak KELL lennunk,szerintem.
:D
Köszönöm!Ígérem kézbe veszem,mert felcsigáztál...
hm ? ! hat NEM erthetö ! Elöször az ember elolvassa , csak azert mert hozzatartozik az "alltalanos!" muveltseghez , es akkor ugye ezt ,nem lehet kihagyni ? /miert , nem ?...))/... de , semmit nem ert az ember ,es egyre duhössebben olvassa , csak azert hogy a vegere jusson ? !......... aztan 1-idö mulva elöveszed ujra es akkor mar , lassan szotagolva olvasod , mert meg is akarod erteni , nem ?
Aztan elöveszed ujra es ujra , mert elkepesztö ,kegyetlen ,emberi......masszoval kezded megerteni.
Ott még nem tartok:)))
Az is ilyen izgi?:)
:DDD
tudom;)
de ez jól esett...akkor is,ha tudom:)!!
Elolvastad te már?
Értehtő?Egyszer vettem Bibliát a kezembe,de nem értettem és félre tettem.Vagy akkor még túl fiatal voltam??
Igen,azt bírtam benne ,amikor jákob ,bevette még a két szolgálólányt is a buliba:DDDDD
Most olvasom életemben először:)
elegge gyarta a "felfegyverzesem"
Hmmmm,hát tudod ebben a pár mondatban ,annyi tippet adtál:DDDDDD
Az hogy mennyire egyszeru ill komplikalt valami/valaki azt ugyebar MI hatarozzuk meg , nem ?
Latod nekem nincs taktikam ,elegge gyarta a "felfegyverzesem!"a nöi praktikakkal is , pl keptelen vagyok bevetni a sirast ,mint fegyvert ! ? Mert csak akkor sirok , ha van okom ra , es akkor is egyedul !
Viszont egyenes vagyok es öszinte . Viszont ezek a tulajdonsagok nem mindeg szerencsessek , ebben az eletben .
Ami jo bennem az az hogy kepes vagyok harmoniat teremteni körulöttem ! Feltekenyseg ? ! Igen ,feltekeny vagyok ! De , azt nem latja rajtam az akire feltekeny vagyok .....DDDD.....inkabb , csak "erzi!" a levegöben pl a lekozmalt kaja , pl hogy "veletlenul?" CSAK olyan kajak,programok vannak es HALMOZODNAK amiket "Ö!" nem szeret , erdekes NEM ?.............DDD
:D
Solyom,remélem minket szereccccc;)!!
Igen:)
Akkor jó, ha nem tudjuk és nem fáj.
Amióta nem foglalkozom evvel és úgy érzem nem fájna ha megcsalnának...,azóta imádnak a palik;)(pedig nem hangoztatom,csak gondolom az önbizalmamon veszik ezt le)
Csak a nagy Ő van még talonba:DD
Na azért ,ez nem ilyen egyszerű!:))))
Vannak módszerek,turpisságok,csalafintaságok amiket be lehet vetni,meg is tettem jó párszor,de csak addig amíg volt értelme.
Egy nő megérzi,ha nem boldog mellette a párja,ha nem szerelmes belé.Akkor mihaszna kapálózás az egész,önmagunk sárbatiprása.
Amikor valaminek vége van,akkor pontot kell tenni a végére,nem felkiálltójeleket,kérdőjeleket.
És ez neked nem fárasztó??
A férjed tudja,hogy ennyir féltékeny vagy?