Féltékenység a zöldszemű szörnyeteg (beszélgetős fórum)
Nekem is voltak féltékeny napjaim. Jóban van egy lánnyal, aki tudom, hogy szereti a páromat, és a párom szerint nem rossz nő, és ha nem engem szeretne, megpróbálná vele. Ezt a férjem mondta. De azt is mondta, hogy értsem meg, hogy engem szeret és nem akar megcsalni vele.
Meg az igazat megvallva tényleg mindent tudok. Megmutatja ha sms-t kap, ha összefutnak, akkor megmondja, hogy találkoztak és beszéltek (egy helyen dolgoznak).
A csaj nem fut utána, azt mondta, hogy mivel felesége van és a gyerek úton van, nem akarna semmit sem, mert az nem az ő műfaja.
És ismerem a csajt is, nem nézem ki belőle, hogy belerondítana a dolgokba.
De a zöldszemű szörnyeteg akkor is ólálkodik. Amikor beszélünk róla, akkor elszégyellem magam: tényleg nem adott rá soha okot, hogy ne bízzak benne. Tudom és érzem, hogy szeret. Nem jár el sehová, mindig tudom hogy hol van. Nem azért mert ellenőrizgetem. Ő igényli, hogy mindent elmondjon, már a kezdetektől így van, nem csak mostanában.
És néha mégis elönt a vörös köd, utána meg nem győzöm magam utálni. Mert látom a megbántottságot rajta. De hát én "bálna" vagyok (34 hetes terhes), mindenki csinosabb mint én, és mindenkinek az én párom kell.
Már beszéltünk róla, hogy mi lenne, ha esetleg valamelyikünknél új szerelem lenne, és egyöntetű véleményünk, hogy nem csalnánk meg a másikat, hanem elmondanánk, mert tisztelnénk a másikat és az élményeket, hogy nem aláznánk meg. Azt mondta, hogy nem kell a megcsalástól félnem, mert nem tenné velem. Nem azért mert fizikailag nem menne. Minden egészséges férfinak felállna, ha úgy adódna. Hanem azért mert szeret és tisztel. Nem kockáztatná a házasságát olyan miatt, amit itthon is maximálisan megkap. Ha úgy érezné, hogy már nem jó ebben a házasságban, akkor nem ezt az utat választaná, hanem az őszinteséget.
Én hiszek neki. Már amikor józanul gondolkodok. Néha azonban hülye vagyok. De megígértem, hogy nem leszek ilyen, mert így én fogom más karjába kergetni.
DDDDDDDDDD
Nekem is ilyesmi érzéseim vannak pontosan.És amikor cukkolva aztmondja hogy MAMIIII....!!!!na attól kiver a frász.D
Egy idősebb pasi mellett biztosan fitalnak érezném magam.Egy 50 éves mellett határozottan tininek érezhetném magam és féltékeny sem lennék.Valszeg az 50 éves lenne féltékeny rám.
Te gyönyörű nő vagy,de az "őskövület" látszik rajtad,ha nem sértelek meg vele, és érted amire gondolok.
De így legalább biztos lehetsz benne,hogy nem a szépségedért szeretnek ,hanem azért ,ami mögötte van:))))
Egy nagy büdös frászt!:DDDD
Amiket felsoroltál ,azok mind,"HA" kategória.
Most ebben a pillanatban kell ,hogy megelégedett legyél önmagaddal,a többi csak cullang.
EZ VAGY TE MOST,ILYEN VAGY.
Nem leszel másabb 8 dipóval,meg 90 es melltarlóval sem.
hogyan tegyem rendbe az önbizalmam?
Akkor lenne rendben az önbizalmam ha nagyobb melleket operáltatnék,ha 10 évvel fiatalabb lennék,ha sok pénzem lenne csini ruhákra ha saját üzletem lenne és tartalékom a bankban,mindemellett most írnám a másoddiplomámat informatikából pl.Na akkor lenne önbizalmam,de ezek sajnos eléggé elérhetetlen vágyak.
Nincs is időm barátkozni,maximálisan leköt a gyerek a pasim és a munka.(
Így hogy tegyen őt őrülten féltékennyé?