Féltékeny vagyok a párom volt férjére (beszélgetős fórum)
beszélj a párodal mielöt rossz döntést hoznál
sziasztok, a Caféblogon ismeritek a Második feleség blogot? Hasonló a téma :)
[link]
Hát ez azért valószínű volt, nem neked való volt az!
Tele van a világ szinglikkel, akik várják a herceget. Csak aztán nehogy te legyél volt férj..
Régen voltam itt.Időközben lezárult a kapcsolat amiről írtam.
Ez egy nagyon szép gondolat de az élet nagyon sok furcsaságot tud produkálni
Az intelligencia szintje kizárja, hogy páváskodna. Annak pedig, hogy a tönkrement házasságunk után újra boldog más oldalán, örülnék. És arra törekednék, hogy én is az legyek.
Én teljesen megértelek.
Én is így éreznék, én se bírnám ezt.
Viszont nagyon vigyáztam, hogy olyan férjem legyen, akinek nincs előző felesége, gyerekei és sok kapcsolata.
Ez a lány nem neked való, Te meg egyelőre nem vagy való még pótapának sem.
Nehéz, de tedd magad túl rajta, és 30valahány évesen 18-éves kortól válogathatsz a szabad lányokból. Azért azok még csak nem vének.. De szülői engedéllyel már 16-tól. :-)
És mit szolnál ha mindig az uj párjával jelene meg és nálad páváskodna
Uristen uristen!AZ A SZERENCSÉD HOGY EZ EGY FORUM
Talán azt hogy a gyerekekkel megszeretik egymást de áruld már el miért is kell jopoznia a volt férjel? Tudtommal nem vele akar össze költözni
Igen, én is remélem. Egy ideje már nem láttuk...
Remélem a fórum indító majd megírja mi lett, így csak találgatunk..
Igen, ez valóban így van. :)
De azért apuka élje már a saját életét! :D
Egy egy ilyen fórum egyetlen tanulsága hogy körbejárja a témát , rántása nincs vagy csak nagyon kis mértékben a történésekre.Arra hogy te vagy én hogy érzünk, meg a többi fórumozónak nincs:)
Azért sajnálhatom a barátot? Mert végül is 1 évet áldozott erre a kapcsolatra.
Azt ugye nem tudjuk, hogy viselkedett a gyerekekkel, lehet, hogy apjaként szerette, persze elképzelhető ennek az ellenkezője is. Ki tudja?
Két ember kapcsolatában nincs ilyen hogy igazságos..
Szerintem azért nincsenek határok,mert anyuka még nem engedte el apukát érzelmileg! Viszont a kapcsolat 1 éves, és szerintem is még a költözés elött tisztázni kéne a dolgokat! Ha anyu nem hajlik az új pasi kérésének megvalósítása felé (vagy legalább kompromisszumra),akkor apu győzött,még így is,h egyenlőre fel sem kóstolta anyut!
Lehet, hogy csak én érezném kicsit igazságtalannak?
De pontosan erről van szó. Amíg a feleség nem húzza meg a határokat, addig valaki aki még csak velük sem él annyira friss a kapcsolat mi jogon szab feltételeket?Amúgy sanszos hogy az ex visszaveszi a házát....családját!
De,gondolom,apuka nem állít be a vasárnapi ebéd közepén,h lemosná a kocsit,vagy,h megjöttek a haverok,akkor most sütögetnének a kertben estig!?!
Nem azt írtam,h nem lehet baráti a 4 szülő viszonya,hanem azt,h nem normális,h az apa jön-megy,ahogy neki tetszik,abban a házban,amit Ő OTTHAGYOTT az anyának!
Hm unokaöcsém egy gyermek apja,10 éves kislány. Szétmentek a szülők, szépen szinte baráti viszonyban van mind a 4 ember(az új párok a +2fő). A kislány cseppet sem zavart, ellenkezőleg, kiegyensúlyozott boldog gyerek.
Azért hozzá teszem,a kialakúlt helyzet miatt anyut terheli a felelösség,mert ő nem tudja a helyén kezelni a kapcsolatait!
Szerintem a rendes kapcsolattartásba nem tartozik bele,h miután apu elcuccolt egy másik nénihez,még haza járogat kerti partyzni,meg kocsit mosni! Egy 6-7 éves gyerek nem hülye,de ettől a szitutól simán összezavarodhat! Apa vigye a haverjait, meg a kocsiját oda,ahol lakik,és előre megbeszélt időpontban menjen a gyerekért,vigye el magához! Az más kérdés,ha indulás elött esetleg anya és az új pasija leülnek,megisznak egy kávét vele, itt akkor meg is lehet beszélni a gyerekkel kapcsolatos dolgokat!
Nekem elváltak a szüleim,apám újra nősűlt,anyám bepasizott. Lehet,h nem értettem volna,mi újság,ha mondjuk suliból hazaérve ott találom apámat,mikor épp nincs "randink"! Fontos a szülők jó viszonya,de a gyerek érdeke is,hogy tisztán lássa a megváltozott viszonyokat!
Reméljük nem. De azt valahol nem tartom normálisnak, hogy az ex nagyon sokszor ott van és nyilván ez azóta van így, amióta nincs barinője. :)
Hm még mindig nem egy malomban őrlünk:) az apa státusz nem mulandó.Ez a felnőtt férfi talán próbáljon meg érett módon viselkedni.Nem startolt rá a volt férj az exére, csak annyi történt hogy rendesen tartja a kapcsolatot a gyerekeivel és azok anyjával.Ez a normális nem a féltékenykedő új fiú,legközelebb a gyerekekre lesz féltékeny?
Jaja! Kimondtad a bűvös szót: "Volt". Mert ő valóban csak volt.
Mégis tartom amit írtam. Ez a pasi nem él még együtt sem a gyerekek anyjával. Csak akarnak , szóval még nem része a családnak. Változó összetevő. Volt apu viszont marad stabilan.
De azért ha újra családot szeretne anyuka, akkor igenis az új "kandúr"-ra is oda kell figyelni. Nem hiszem, hogy kötelező lenne minden egyes láthatáson ott lennie, hiszen már nem kisbabáról van szó, hanem egy 7 éves gyermekről, akivel apuka több évig együtt élt, tehát nyilván féltenie sem kell tőle.
További ajánlott fórumok: