Felnőttnek melyik köptetőt ajánlanád? (tudásbázis)
Coderit köhögéscsillapító, nem túl szerencsés. Bár vényköteles, így legalább dokihoz el kell mennie.
Ha ACC nem használt marad Ambroxol, Paxirasol, Mucopront/Rhinathiol vagy a gyógyszertári (suspensio terpini?)
Kösziiii
Igen ő egyáltalán nem köhög, csak tele van a torka ezzel a trutyival........eddig a kiköpés helyett le tudta nyelni, de mostmár se le se fel semmi....nagyon szenved.....hiába krákog, szívja, fújja, még öklendezett is, de semmi.....
Ne itass meg vele mindent, főleg egyszerre, többet ártasz vele, mint használsz.
Eleve sokan tévedésben élnek a köhögés "fajtákkal" szemben. Nem azt nevezik száraz köhögésnek, amikor nem jön fel a letapadt nyák. Azt nevezik száraznak, amikor nincs letapadás. A másik, a köptető, az köptető, tehát az abban segít, hogy a feloldott nyákot fel tud köhögni és kiköpni. De ez sem nyákoldó.
Azért írtam a Coderit tablettát, ez elvileg (nekem legalábbis) feloldja a nyákot, ha ezt végigszedtem utána jöhet a köptető, ami segít gyorsabban megszabadulni a trutymótól.
Csak mert nem nagyon szaggatja fel neki semmi. :(
Ezért gondoltam.
Köszi. Most a FLUIMUCIL-t néztem ki.
Ambroxollal együtt pl szedhető?
patikai kakukkfüves köptető
mindent visz!
Ajánlanátok nekem extra erős, bevált köptetőt?!
ACC nem hatott.
A páromnak semmi nem szakítja fel a lerakódott váladékot.
További ajánlott fórumok:
- Melyik könyvet ajánlanád elolvasni?
- Melyik szájsebészetet ajánlanád bölcsességfog műtéthez?
- Cukor helyett melyik édesítőszert ajánlanád, ételekhez és sütemény készítéséhez, ha van tapasztalatod?
- Melyik nyaralóhelyet ajánlanád egy 10 hós babával, egy 7 éves vízimádóval és egy szaunamániás férjjel, ahol csend van és nyugi?
- Méregtelenítő tea! Melyiket ajánlanád?
- Milyen köptetőt vegyek felnőttnek ami hatásos?