Melyik nyaralóhelyet ajánlanád egy 10 hós babával, egy 7 éves vízimádóval és egy szaunamániás férjjel, ahol csend van és nyugi? (tudásbázis kérdés)
Szia !
Kislányom most 2.5 éves, nagyfiam 17.5. Kisebbik gyerekem 10 hetes !!!! volt, mikor először mentünk a Grand Hotel Galya Hotel-be. A földi paradicsom.
Uszoda, kültéri-beltéri szauna, gyerek játszóház-felügyelettel, este a birtokon programok, lovaskocsikázás, mazzsázsok, íjászat, billiárd, PC szoba, kiságy, kiskád, vízforraló, állatkert:)Priviben mesélek még, ha igényled. Pünkösdöt is ott töltjük:)
Szerintem egy 10 hónapos gyerekkel nyugodtan lehet menni nyaralni. Az én lányom is ennyi idős volt, mikor Abádszalókon táborozni vittünk gyerekeket. Nagyon jól bírta, nem volt semmi gond.
Azóta is minden évben visszük a táborokra. Az egyhelyben maradóst szereti, de a vándortáborokban nem tetszik neki a mindig más-más szállás. Ja, és 2,5 évesen vittük az 1. bicajos többnapos túrára.
Mindegyik házban 4 apartman van, 2 az emeleten, és 2 lenn. Nagyjából hasonló az elrendezésük. Mi mindig földszintit kértünk, mert ott a fiúk a teraszajtón ki tudtak menni játszani, nem kellett lépcsőzni.A házak között füves terület van, ott játszottak a többi gyerekkel. Ezek a házak a Vándorbab étteremhez tartoznak, ott van a svédasztalos reggeli, ami benne van az árban. De lehet ebédre vagy vacsorára menüt is kérni, vagy étlapról enni. Amikor először megérkeztünk, ebédidő volt, és amíg vártunk a kajára, kihoztak az asztalhoz egy doboz színes ceruzát, hogy ne unatkozzanak a gyerekek. A földön volt egy nagy doboz legó, azzal is játszhattak, a pincér meg kerülgette őket, ill. az udvaron van egy kis játszótér is, rá lehet látni az ablakon keresztül.
Az apartmanban van egy nappali-étkező-konyha, elég tágas, benne egy kihúzható ágy, tv, stb. Van egy hálószoba, és kölön a mellékhelyiségek. Ágyneműt adtak, és takarítás is van. A nappaliból egy kis terasz nyílik, ott szoktunk vacsorázni. Ha érdekel még valami, csak kérdezz.
Ez nekünk is megfordult a fejünkben, hogy idén nem megyünk, de a lányzó már így annyi mindenről lemond a kistesó miatt, reméltü legalább a nyaralással valamennyire tudjuk kárpótolni és azért nekünk is jó lenne kicsit kimozdulni.
Azért gondoltam, hátha tudtok valami tuti helyet, ami ilyen kicsivel is jó lehet.
Kehidát én is ajánlanám , de nyáron semmiképpen sem mert rengetegen vannak.egyéb időszakban kitűnő, bár újkabban bevezették hogy csak mesztelenül lehet szaunázni, azóta nem járunk oda...
egyébként én 10 hós babával nem biztos hogy mennék nyaralni
További ajánlott fórumok:
- Dombok Hegyek Folyók Tavak Erdők Kirándulóhelyek Nyaralóhelyek Bárhol a Világban ABC-ben.
- Melyik könyvet ajánlanád elolvasni?
- Melyik szájsebészetet ajánlanád bölcsességfog műtéthez?
- Anyukák! Hány hónapos kortól ajánlanád a holdkomp használatát és miért?
- Hol vannak bababarát / gyermekbarát nyaralóhelyek a Balatonnál?
- Cukor helyett melyik édesítőszert ajánlanád, ételekhez és sütemény készítéséhez, ha van tapasztalatod?