Felnőtt férfiak furcsa felfogással (beszélgetés)
Sziasztok.
Necces manapság ismerkedni én 3szor voltam férjnél,van véleményem a pasikról
Az ilyen gondolkodású pasik nagyon egyszerűek. Nem jut jobb szó az eszembe. Ilyen hülye dumát, hogy fajfenntartás, stb. Elvileg abban különbözünk az állatoktól, hogy megtanultunk uralkodni az ösztöneinken, nem? Aláírom, hogy azért jelentősen befolyásolnak minket, de gondolom ésszel él az ember. Már aki.
Persze ezt csak általánosságban írom, mert láttam nem is egy olyat az ismeretségi körömben, ahol szinte törvényszerű volt, hogy a pasi félre fog menni.
A nagy probléma még az is, hogy ezeknek a gerinc nélkülieknek sok esetben nagyon szoros a kapcsolatuk az anyjukkal. Aki ott van, süt-főz-mos-vasal, éppen csak megdugni nem lehet, bár a fene tudja...ha az adott nő kiesik, mindegy, mert anyuci úgyis megcsinálja, nőt meg valamifélét mindig talál, ha mást nem, egy szintén házast, vagy kapcsolatban élőt.
Mennyien hirdetik magukat a szerető keresőn...
Sajnos, én már annyira kiábrándultam ebből az egészből, hogy ismerkedem, találkozgatunk, jön a kamu, hogy nincs nő az életében, lezárt mindent, odafigyel, hogy a megtévesztés tökéletes legyen, mert feleség valóban nincs, de barátnők vannak... szóval odafigyel, hogy esténként elérhető legyen, lehetőleg későn hívjon fel, lelopózva a szemetessel az utcára, hogy a párja ne vegye észre...
Próbálni hülyíteni, hogy nincs senki.. amikor valami konkrét felmerül, akkor lehetőleg a legindulatosabban felháborodni már a feltételezésen is...közben szívni az energiámat.
Nekem erre már nincs fizikai, lelki kapacitásom... elég volt belőlük, nem ismerkedem, nem keresek. Pláne az internet van tele ilyenekkel, és ha nem egy városban laktok, még ismerősöktől sem lehet érdeklődni, milyen az illető.
Hazudoznak és bunkók és anyuci pici fiúcskái. Szóval egy időre befejeztem...új munkahely, próbálom a feladatot minél jobban megtanulni, meg sport és ennyi. Nekem nem kell egy látszat-barom, egy gerinctelen kis csajozó műmájer 40-es, kapuzárási pánik környékén nevetségesen kamaszosan viselkedve és állandóan anyucihoz rohangálva.
De ha egyik nap a rántott gombát eszed, másnap gombalevest kapsz a lazac előtt, majd a svédasztalon van svéd gombasaláta...akkor mindig ott van számodra Ő az egyetlen gomba...mindíg megújulva, de Ő az... :-)
S mindig meg fogod enni... :-)
Egyszer rántott gomba papírtányéron a menzán, aztán másnap lazac porcelán étkészlettel egy elegáns étteremben, majd utána svédasztalos vacsora...
Na megyek ebédelni... :-)))
Értem én...erre szoktuk mondani, hogy egy nőnek mindig úgy kell kinéznie, adnia magára stb. ..mindig tudjon újat nyújtani...
Tudom,a rántott gomba rizzsel és tartármástással akkor is az marad, ha nem papírtányéron, hanem nívós porcelán étkészletből eszed...
:-DDD
Erre meg azt lehetne mondani, hogy a kedvenc ételedet is megunnád, ha mindennap azt tálalnák fel neked...
Mindig azt mondják, nem diétázni kell, hanem életmódot váltani...
"Vagy azt, hogy azért mert diétázom, az étlapot még azért végignézhetem. "
Számomra ez a mondat azt jelenti, hogy az ember nem ehet egy igazán jót, csak csorgathatja a nyálát az étlap felett. Magyarul ha valaki egyszer megnősül soha nem élvezheti úgy az életet mintha nem tette volna. Egy darabig még csak eldiétázgat az ember de egész életében...
nem tudom,de szerintem az igaz ,hogy vicces,de kő kemény igazság van benne.
:)))))
Végre egy fehér holló!!!
Sziasztok!
Látom beindult a fórum,amíg nem voltam:).Mire ezt a sok hozzászólást elolvasom...
Szia!
Ez egyén függő,nem lehet általánosítani.Attól,hogy van 5 rohadt alma még nem kell kidobni az egész ládát.
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Miért használják a Hoxát a férfiak? Tudtommal ez egy női oldal...egyre többel futok össze és kicsit furcsa.