Felkérés keringőre... Aki volt már szerető szerepében... (beszélgetés)
Jóóóó reggelt!!!
Nekem a héten lesz az uccsó vizsgám erre az évre!!!!:))) Aztán szeptembertől újra indul a mandula!!!!:)))
Rohanok....gyors tus, aztán irány a meló. :((( Annyira nincs kedvem ilyen jó időben menni.....el tudnám képzelni máshogyan is a napomat!!! :DDDD
Szép napot mindenkinek!!!!
vizsgaidősuck :P...
én minidg felnézek, várom, hogy írjatok valamit, hátha megint beindul a mondókánk:)...
Köszi:)Persze Túl vagyok rajta,bár nem mondom,hogy nem agyalok néha a mostani kapcsolatomban is azon,hogy ha az megtette aki a barátomnak is tartotta magát,hiszen összejártunk előtte,őszintének hittem,rég ismertem,akkor a mostani is megteheti így...nehéz bízni,de néha nehéz nem óvatosnak lenni.
Mert a sajnálkozás is szörnyű,de amit ezzel okozhatnak egy ember önértékelésében,akár szerelemből történik a félrelépés,akár csak a szex miatt,az borzalom.Én eddig sem tettem,és eztán meg pláne nem teszem,és csak remélem velem sem.
Én is voltam szerető már az életben. Nem bánom, de büszke sem vagyok. 9 éve történt. Viszont nem buktunk le, pedig huzamosabb ideig tartott. Egy volt munkatársam férje volt az illető. Igazából bosszúnak indult, mert a csaj, a munkahelyen, mindegyikőnk pasiügyébe beleköpött, ahogy csak tudott(elment ebédelni, vacsizni, strandra azokkal a pasikkal, akiket valamelyikőnk be akart cserkészni, emellett szeretője is volt, nem tagadta, be is mutatta nekünk is)!!! Jött a lehetőség, összejöttem a férjével. Kettő alkalom volt....akkor. Aztán egy év múlva felhívott....újra találkozgatni kezdtünk, és akkor már több ideig tartott a dolog. Szép volt, jó volt, elmúlt.
Most akkor elítéltek???? :(
Sziasztok! :)
Igen, van még időm. Ha 40 évesen nem is, de van még 3-4 évem, ha úgy gondolom, hogy jöjjön a harmadik.
Én sajnos nem tudom napi szinten tartani a kapcsolatot a szüleimmel. Apukám meghalt márciusban, anyukám az ország túlvégén él. De, amikor még minden rendben volt a családunkban, és közel éltünk egymáshoz, én is napi szinten mentem hozzájuk!!!! :))))
Voltam már a megcsalt helyzetben...Másfél év után egy reggel azt kaptam,szeretlek tudod?aztán 3napra rá facebook üzenőfalon a szerelmem egy másik nőt ölelgetett,aki a mostani párja.
Nem kívánom ellenségemnek sem ezt,és azt sem hogy napi 30 telohívást kapjon sajnálkozva,hogy hú idehozta,azt hittük vele vagy még..
És ez nem házasság volt,csak kapcsolat.
bele tudod a nő helyébe képzelni magad,Ő sem arra gondolt,mikor hozzáment,hogy na majd egyzser a férjem félrelép,bár azt vallom ahol előfordul ott csúsztatás van a történetben..nincs minden rendben.
Nem bántani akarlak,a kísértés nagy úr,én ismerem,de 31évesen elmondhatom én sosem okoztam ilyen fájdalmat senkinek,és büszke vagyok rá.
De ha a te oldalad nézem,nyitott szemmel,neked nincs vesztenivalód,maximum a bűntudatot kell elviselned,és hát ott a mondás külső megfog,belső megtart..lehet ő sem olyan tökéletes,mint hinnéd.):)
Szia Lányok!:)
Párom ma hazaérve érdekes (bár sajna már mindennapos) storyval állt elő.
Az egyik munkatársa (férfi), mesélte, hogy sajna lebukott a feleségénél...(egy 3.csajt kettyintgetett). De kb. ilyen tök jogosnak tartotta, hogy ő félrek.rt, mondván, hogy a felesége, csak b.sztatja, ez a csaj meg mindenben kiáll mellette.
Kedves vőlegényem is egy sz.r alaknak tartja a csávót, mivel már 2baba is van náluk, de mintha azt véltem volna felfedezni a szava járásában, hogy ha nem is igaz ad és megoldásnak tartja a félrekefélést, hanem mintha valahol megértené "szegény" folyton b.szogatott férjet.
Hangot is adtam ennek a megérzésemnek, mégpedig mert 1. k.rvára nem ismerjük a feleség álláspontját, de még ha tényleg egy "házi-sárkány" is lenne, akkor sem tartom fairnek és a rombadőlt kapcsolatuk megoldásának azt, hogy félrejárjon a hapi...
Miért nem lehet az ilyet tisztességesen megoldani.
Pl. elmondom a sérelmeim a másik félnek, megpróbálok én is odafigyelni, és nem csak a másikat okolni mindenért (néha nem látjuk a fától az erdőt mint ismeretes), ha nem tudjuk megoldani és már hosszú hónapok múltán is ez megy, akkor váljunk el normálisan, aztán mindenki megy tovább a maga útján.
Az esetek többségében nyilván kibújik a szög a zsákból, azaz előbb utóbb lebuknak a szeretőkkel...
vélemények?:)
:)...Figy...33 éves vagy, 40évesen simán szülhet manapság az ember, és nem is baj, hogy olyan nagy lesz a korkülönbség a gyerekek közt, mert legalább mire a 2nagy kirepül, a harmadikat lehet otthon szeretgetni:) mi legalábbis így tervezzük, hogy vagy nagyon egymás után, mint az orgonasíp:), vaagy 2egymás után a 3-at meg majdnem h. az utolsó pillanatban:)...
Anyukámék már nagyon bánják, hogy nem vállaltak be jóval utánunk egy harmadikat:)...sokan vannak ezzel így, a hirtelen nagy csend egy után hihetetlen uncsi lesz:) szüleimmel napi szinten tartom a kapcsolatot...hát nem tudom ezt melyik 23-24éves mondhatja el magáról:)...ahogy így körbeérdeklődtem heti1szer, vagy max 3szor beszélnek a szülőkkel:)...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek felkeressem vagy sem?
- Van értelme boltokat felkeresnem, hátha valaki megveszi a kézműves termékeimet?
- Szerintetek hány éves korban ajánlott kisgyermekkel felkeresni a logopédust?
- Évek óta nem beszélünk, mégis hiányzik.. Felkeressem?
- Ha a kisgyerek élőlényt utánoz, állatok szerepébe bújik napi szinten. Az normális?
- Tudtok ajánlani nekem egy szalont ahol keringőre tudnék olcsón kölcsönözni rucit, Budapesten?