Felhívás férfiakhoz, akik fogyóznak (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Felhívás férfiakhoz, akik fogyóznak
fölhozom, mert érdekel a téma
bár én csak az ünnepek után tervezek belehúzni egy kicsit. Jövő nyárra terveim vannak.
na! megend fogytam 2 centit!
csak az a baj, hogy mindig elfelejtem, hogy mennyit mértem azelött!
Koszi:)
sajnos ez a tipikus "ferfibuszkeseg" ...- tart addig amig el nem kezdodnek a hizasbol eredo bajok,magasvernyomas,koleszterolszint,szivproblemak...
Helló Brizzy!
A neved alapján én mindig azt hittem, hogy Te hölgy vagy. Csak most néztem meg az adatlapod és vettem észre, hogy férfi vagy és ráadásul a világ túlsó felén élsz. Mióta élsz ott?
Sziasztok!
Ezt a férfi topikot nem látogatja senki? Hol vagytok Hoxás férfi társak?
Vagy már mindenki lefogyott és nincs kövér férfi? ;-)
"Egyetertek a gergokevel, kivetel amit ott is irtam az csak egy mitosz, hogy este nem enni"
Én ilyet nem írtam, azt valaki más írta abban a témában!!! Enni kell sokszor, de keveset.
Én még lefekvés előtt közvetlenül is eszem!
Na!
Milyen klubbot alapítunk?
Egyébként tervezem, hogy amit most fogok csinálni, azt erősen dokumentálom az oldalon, hogy amikor a *sok is eljutnak az utolsó 5 kilóig, legyen mihez nyúlniuk.
Elolvastam es hozza is szoltam kisge, sot a Hoxanak javasoltam is a klubbot , aminek o is, en is szivesen lennenk tagjai:)Es te lennel a klubfonok:)))
Egyetertek a gergokevel, kivetel amit ott is irtam az csak egy mitosz, hogy este nem enni,kulonben is itt Au/USA-ben a legbosegesebb es kiadosabb etkezes este van, de mind legkesobb este 7 oraig,utana mar tenyleg semmi.Pl en a rozskenyerte,sajtot mind este eszem meg es megis fogyok, szoval a dokiknak igazuk van:)
Valoban a reggeli elotti edzes jo ehgyomorra, es az esti is amit te csinalsz,es a ch-t tenyleg ne szamuzdd teljesen, szuksege van ra a szervezetednek.Csak persze modjaval:)
Ez az uj * dieta vegeredmenyben uaz, mint amit en is csinalok mert a shakek proteinshakek, csak persze gyarto es gyarto kozt a nagy kulonbseg az IZ!!Volt amit en is kikoptem.A mostani szuperjo.
Az edzesnel amit tanultam ne legyen egyoldalu,ha a combizmaidat edzetted 5 percig, pihenes gyanant a karizmaidat edzed=sulyzo, majd megint vissza a combra, a csipore, es igy 30-40 percig, es persze elotte-utana 5 perc nyujtozas fontos (ami egyebkent kaloriaban is eget annyit mint egy kisebb torna:)
Szia!
Olvasd el azt a topikot: "utolsó 3-5 kg" és mindent látsz!
Kíváncsi vagyok a véleményedre!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek arról, hogy a férfi kitérő/elutasító választ ad a barátnője felhívására? (Hogy kívánja őt, és szerelmeskedni akar vele)
- Miért CSAK az idősebb férfiakhoz vonzódom?
- Miért mindig a 20 - 25 évvel idősebb férfiakhoz vonzódom?
- Elsősorban férfiakhoz szól a kérdés! Baj, ha van egy kis felesleg a nő oldalán?
- Felugró reklám ablakok ill. játék felhívások jelennek meg folyamatosan a gépemen, hogy tudom őket eltüntetni?
- Akik fogyóznak hány óra után nem esztek?