Akik fogyóznak hány óra után nem esztek? (beszélgetés)
délután kettőig mértékkel mindent de utána semmit.
Elég durva de tartható!!!
Én egyik módszert sem fogadom el, de igyekszem elfogadni a szervezetem jelzéseit.
Most fogyok, de nem kötöttem időponthoz, a asját közérzetemért csinálom.
És ha megéhezem, akkor eszem, nem nézem az órát. De az is hozzá tartozik, hogy itthon vagyok, és akkor fekszem, kelek, amikor jól esik. És bizony elég sokáig fent szoktam lenni, főleg, ha nincs délelőtti elintézni valóm.
És fogyok, bár az még hozzátartozik a dologhoz, hogy a lefekvés előtti órákban szoktam a tornámat is csinálni. :D
Ehetsz lefekves elott is. De csak tiszta feherjet, nem zsir vagy szenhidrat tartalmut. (mert az utolso ketto energia es elraktarozza a szervezet, a protein pl. sportoloknak taplalja az izmot)
A lefekves elotti eves mas egeszsegugyi okokbol sem ajanlott egyebkent.
Ha este 6kor futsz 5 km-t, vagy kondizol egy jo nagyot, az utana erkezo taplalekot feldolgozza a szervezet. (kaloriat ad neked az etel, es azt le is lehet dolgozni. A kardio gepeken latod, mennyi kaloriat egettel el, vagyis a tortat, amit elotte ettel meg)
További ajánlott fórumok:
- Elszánt fogyizók klubja, akik nem adják fel 1 hónap után!
- Felhívás férfiakhoz, akik fogyóznak
- Mi a véleményed azokról a anyákról, akik szülés után is folytatják elkezdett tanulmányaikat? (Ezért kénytelenek néha elmenni a baba mellől.)
- Pozitív tesztek után barna folyás...
- Ha végeztek egy xy napos fogyókúrával, utána mit tesztek másnap, miket esztek? :o)
- Járt úgy valaki hogy 19 nap késéssel, negatív tesztek után kiderült Uh-on hogy terhes?