Felesleges Árucikkek Fóruma (beszélgetés)
Tudom, hogy már régi a fórum...
Én a tejhabositót nagyon szeretem:) Én csak habos tejjel iszok kávét, ezért minden nap használom.
Szerintem jó ötlet volt kitalálni. És nem is nagyon helyettesithető.
A tejet kicsit felmelegitem, majd ezzel a tejhabositóval felhabositom, teszek bele kávét, cukrot, majd fahéjjal megszórom. Nagyon finom:))))
FÁF díjas termék szerintem: elemes virágőr
Egy keresztrejtvény beküldése után nyertem. Egy gomba alakú fehér kis izé, ami két ceruzaelemmel működik. Bele kellett volna szúrni a cserépbe (mármint a földbe), és ez az elmés dolog állítólag sípolt volna, ha kiszárad a föld. Azért csak volna, mert úgy gondoltam, hogy erre nekem annyira nincs szükségem és sitty-sutty kidobtam. :)
Félreértettél!
Nem olyan cikkekre gondoltam, amik valaki számára feleslegesek, hanem olyanokra, amik annyira feleslegesek, hogy le sem kellett volna gyártani őket, mert egyéb, már meglévő tárggyal helyettesíthetők.
Próbálkozz a vaterán!
Én is valami ilyesmit gyanítottam.
Szerintem egy közönséges kanállal, megfelelő technikával is elérhető ugyanaz az eredmény, mint ezzel a csetresszel.
Van egy citerám.... nagyon szép darab, a kisfiamnak készült, kb. 3 délután pengette, aztán kiderült, hogy mégse az az ő útja.
A bemoldalamon megnézhető. Szerintem karácsonyra is szép ajándék annak, aki kellően hagyományőrző beállítottságú.
(tankönyvet fénymásolatban tudok hozzá adni)
Hát nem tudom. Nekem ilyenem sose volt, mégis kiváló kakaót készítettem.
Engem teljesen meghökkentett, amikor megláttam a képet, és azonnal a Déri János által vezetett Pocsék Áruk Fóruma ugrott be, ahol 3 lábas harisnyanadrágokat és társait lehetett nayg röhögések közepette látni.
További ajánlott fórumok:
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Hasznos és haszontalan babadolgok, avagy mit érdemes és mit felesleges megvenni a babának?
- Junior tejital - tényleg felesleges?
- Mi az amire rájöttetek, hogy felesleges pénzkidobás volt az életetekben?
- Milyen felesleges ajándékot kaptál már karácsonyra?